Úvod Novinky Osobnosti
Komička Simona: Zo svojich omylov si zvyknem robiť srandu
Komička Simona: Zo svojich omylov si zvyknem robiť srandu

Komička Simona: Zo svojich omylov si zvyknem robiť srandu

 Vypočujte si skvelé zážitky zo sveta stand-up comedy.

 Len Simona, umelecké meno 26-ročnej stand-up komičky, ktorá je slovenskému publiku známa vďaka svojim brilantným vystúpeniam v zoskupení známych komikov, Silné reči.

V populárnej talkšou Petra Marcina Neskoro večer zostala verná svojej povesti, keď dokázala rozosmiať doslova každého. V rozhovore priznala, že je jedinou aktívnou komičkou na Slovensku, čo do istej miery berie ako výhodu. „Myslím si, že je nás menej pretože my dievčatá chceme ešte stále vyzerať dobre a hlasný prejav by nám mohol skôr ublížiť. Mne je to jedno, pre mňa je sloboda byť komikom," dodala.

Neskoro večer 2.png

Simona pokračovala v rozprávaní o svojich začiatkoch a tiež o skorom manželstve, ktoré sa nedávno rozhodli so svojim bývalým manželom ukončiť rozvodom. „Je to pre mňa skúsenosť a z mojich osobných nehôd a omylov sa snažím robiť srandu. Podľa mňa humor funguje pre lepšie pochopenie pravdy," opísala komička.

Netrvalo dlho a priblížila aj svoj súčasný vzťah s kolegom z brandže Joe Trendym, s ktorým sa vzájomne podporujú aj počas svojich vystúpeniach. „Keď vystupujem ja, tak v hľadisku zaspáva. Keď vystupuje on, tak sa smejem lebo musím," doplnila so smiechom na záver.

V súčasnej dobe sa Simona chystá aj na televízne obrazovky, pretože od marca bude stálou súčasťou relácie RTVS, Silná zostava.


Foto: instagram.com/simonacomedy

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia