Úvod Novinky Osobnosti
Takto som Michalovi oznámila, že budeme druhýkrát rodičia
Takto som Michalovi oznámila, že budeme druhýkrát rodičia

Takto som Michalovi oznámila, že budeme druhýkrát rodičia

Obľúbená herečka Zuzana Kubovčíková-Šebová v rozhovore u Petra Marcina.

Zuzana Kubovčíková-Šebová bola hosťom v relácii Neskoro večer a porozprávala aj o tom, ako manželovi Michalovi oznámila, že budú druhýkrát rodičia. „Kúpila som cumeľ farby podľa pohlavia, ktorý som zabalila do veľkej deky a môj muž si ju potom rozbalil. Veľmi sa tešil," prezradila známa slovenská herečka, ktorá bude dvojnásobnou mamou už čoskoro.

Prvého syna porodila manželovi pred tromi rokmi a ako povedala v talkšou Petra Marcina, termín pôrodu jej najprv vypočítali na 24. december. Malý Rudolf nakoniec prišiel na svet deň pred Štedrým dňom v roku 2017. Aké to bolo s Michalom, keď ešte nemali deti? Zuzana si zaspomínala aj na obdobie, keď spolu ešte len „randili".

Neskoro večer: Z.Kubovčíková-Šebová

Kubovčíkovci sa tešia na druhé bábätko, zdroj: RTVS

„Najhoršie je, keď vieš, koho všetkého napodobňuje... Bolo aj také, že sa mi pred spaním prihováral hlasom Ibiho Maigu. Museli sme to zrušiť, lebo mi to nerobilo dobre. Spočiatku som si myslela, že na túto raketu sa mi nepodarí nastúpiť," okomentovala začiatky s Michalom obľúbená slovenská herečka. Že sú naozaj spolu, spočiatku nechceli veriť ani ich niektorí hereckí kolegovia...

Ak ste nestihli talkšou Neskoro večer v sobotu v premiére, pozrieť si ju môžete zadarmo a bez reklamy v našom online archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia