Úvod Novinky Osobnosti
Prvý rozhovor s Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou
Prvý rozhovor s Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou

Prvý rozhovor s Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou

S ktorými známymi či menej známymi ženami by sa chcela porozprávať moderátorka Silnej zostavy, ak by dostala šancu?

Silná zostava od 4. marca na Jednotke. Sledujte oficiálnu facebookovú stránku relácie, aby ste mali všetky nové informácie ako prví a sledujte aj náš web, kde vám budeme takisto prinášať všetky novinky zo zákulisia diskusnej relácie o ženách a nielen pre ženy.

Po nakrúcaní nových epizód sme vyspovedali novú moderátorku Silnej zostavy Veroniku Cifrovú-Ostrihoňovú. Zaujímalo nás, ktoré ženy obdivuje, ale aj to, ktoré by chcela vyspovedať. Veronika s odpoveďami vôbec neváhala.

Jednou zo žien, s ktorou by sa rada porozprávala, je Kamala Harrisová. Nová viceprezidentka USA je prvá žena v tomto úrade, ale aj prvá žena tmavej pleti, ktorú do tohto dôležitého úradu zvolili. Z politických osobností by rada vyspovedala aj Hillary Clintonovú.

Silná zostava: Veronika a Simona

„Nie žeby som ju nejako tajne či netajne obdivovala, ale myslím si, že prekonala cestu, ktorá je veľmi náročná a žila vo veľmi mužskom svete," prezradila v rozhovore. Veronika spomenula aj svoju prastarú mamu, ktorá mala veľmi silné zážitky z prvej svetovej vojny.

Rovnakú otázku, ktoré známe ženy by chcela stretnúť, sme položili aj komičke Simone Salátovej. Tá bude od marca stálou súčasťou Silnej zostavy, ktorá sa na obrazovky RTVS vracia po niekoľkomesačnej pauze.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia