Úvod Novinky Osobnosti
Silná zostava otvorí mnohé citlivé témy. Začíname vo štvrtok
Silná zostava otvorí mnohé citlivé témy. Začíname vo štvrtok

Silná zostava otvorí mnohé citlivé témy. Začíname vo štvrtok


Nezmeškajte novú Silnú zostavu, ktorá bude každý štvrtok večer na Jednotke otvárať aktuálne, ale aj citlivé témy, ktoré sa dotýkajú nielen žien, ale aj našich rodín či celej spoločnosti. Vo štvrtok (4. marca) budú témou páry rovnakého pohlavia a ich viditeľnosť či neviditeľnosť na Slovensku.

Relácia On Air sa bola pozrieť priamo na pľaci Silnej zostavy, ktorou bude po novom sprevádzať moderátorka Veronika Cifrová-Ostrihoňová. Silná zostava bude o niečo kratšia, no zároveň oveľa viac dynamická a jej pravidelnou súčasťou sa stane komička Simona Salátová, ktorú možno poznáte vďaka stand-up vystúpeniam.

Nazrite do zákulisia Silnej zostavy

„Reláciu som sledovala, keď bola v tej pôvodnej silnej zostave a keď ma oslovili, aby som sa stala jej súčasťou, nejako dlho som nerozmýšľala. Lebo aj tím, ktorý tento program pripravuje, je veľmi sympatický" povedala v rozhovore nová moderátorka RTVS. Veronika tiež priznala, že do veľkej miery zavážila aj prítomnosť Simony.

Veronika Cifrová-Ostrihoňová

Silná zostava už tento štvrtok po Zlatých časoch na Jednotke. O ženách, za ženy a nielen pre ženy. Nezmeškajte premiéru Veroniky Cifrovej-Ostrihoňovej na obrazovkách RTVS.

„Simona je absolútnym prínosom do tejto relácie. Je nielen humorná a vtipná, ale aj veľmi hĺbavá," nešetrila chválou Veronika na adresu komičky, ktorá si postupne získava obrovskú popularitu aj na sociálnych sieťach. Nástrahy v online priestore a na sociálnych sieťach budú takisto jednou z tém Silnej zostavy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia