Úvod Novinky Osobnosti
Spomienky plné sĺz. Vinco Lukáč u Borisa a Brambora
Spomienky plné sĺz. Vinco Lukáč u Borisa a Brambora

Spomienky plné sĺz. Vinco Lukáč u Borisa a Brambora

Bývalý hokejový reprezentant si zaspomínal na časy, keď to hokejisti nemali práve najľahšie. Lukáč sníval o NHL, tento sen si nikdy nesplnil.

Boris Valábik a Marián Gáborík si do svojej relácie Boris & Brambor pozvali Vinca Lukáča, známeho slovenského hokejistu a trénera. Ak ste nestihli sledovať kompletný rozhovor, nájdete ho v našom online archíve, dokonca aj v špeciálnom vydaní, ktorý odvysielala Jednotka v poslednú februárovú sobotu.

Lukáč sa počas nakrúcania relácie neubránil slzám, čo prekvapilo nielen moderátorov, ale aj mnohých divákov pred televíznymi obrazovkami. Bývalý hokejový reprezentant sa rozrozprával aj o draftovaní hráčov do zahraničia či ich ohodnotení kedysi a dnes. Ako uviedol, mnohí hráči jeho generácie dosiahli obrovské úspechy, no nedostali toľko pozornosti a financií ako tí súčasní. „To musíš vedieť aj podľa seba," adresoval slová Gáboríkovi.

„Keď som začínal s hokejom, vôbec som si neuvedomoval, čo bude v budúcnosti. Môj sen bol stále reprezentovať krajinu. To sa mi aj podarilo. Jediná vec, ktorá sa mi nepodarila, bola NHL. Ale kedysi boli iné pravidlá...," zaspomínal si na časy minulé Vinco Lukáč.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia