Úvod Novinky Osobnosti
Silná zostava už dnes večer: Téma aj hostky sú známe
Silná zostava už dnes večer: Téma aj hostky sú známe

Silná zostava už dnes večer: Téma aj hostky sú známe

Pozrite si vynovenú reláciu s Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou o 21:35 hod. na Jednotke.

Silná zostava už dnes večer po Zlatých časoch na Jednotke. Moderátorka Veronika Cifrová-Ostrihoňová privíta naživo v štúdiu svoje hostky, s ktorými otvoria prvú tému. Mimoriadne aktuálnu a citlivú zároveň. Diváci sa môžu vo vynovenej Silnej zostave tešiť aj na komičku Simonu Salátovú, ktorá bude pravidelnou súčasťou diskusnej relácie.

Silná zostava

Témou prvého živého vysielania budú páry rovnakého pohlavia. Sú na Slovensku neviditeľné? Po desiatich rokoch u nás prebieha sčítanie obyvateľov. Prvýkrát sa dozvieme, koľko ľudí na Slovensku žije v partnerstve s osobou rovnakého pohlavia. Čo nám však dáta zo sčítania nepovedia? Diskutovať s moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou bude aj psychologička Jana Fúsková a ústavná právnička Lucia Berdisová a PR manažérka Monika Klobušická.

Sledujte Silnú zostavu aj na oficiálnom instagramovom profile.

„Silná zostava sa mi páči. Dáva mnohým príležitosť skúsiť si nejakým spôsobom povymieňať svoje názory. Ja som prirodzene zvedavý človek, zaujíma ma svet okolo mňa, a preto je mi cťou, že môžem byť súčasťou tohto projektu," hovorí Veronika Cifrová Ostrihoňová, ktorá sa bude každý týždeň venovať inej téme a meniť sa budú aj hostky diskusie.

„Celému tvorivému tímu relácie Silná zostava držím palce. Som rád, že sa tvorcovia púšťajú aj do tém, o ktorých sa často verejne nehovorí a som zároveň presvedčený, že práve verejnoprávna televízia je priestor, kde by sa o takýchto témach malo diskutovať," povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Sledujte Silnú zostavu dnes večer o 21:35 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia