Úvod Novinky Osobnosti
Milan Lasica: Chýbajú mi deti, vnúčatá, kaviarne aj divadlo
Milan Lasica: Chýbajú mi deti, vnúčatá, kaviarne aj divadlo

Milan Lasica: Chýbajú mi deti, vnúčatá, kaviarne aj divadlo

Známy slovenský umelec na rozhovore u Adely Vinczeovej v relácii Trochu inak. Počúvajte, čo povedal o očkovaní.

Relácia Trochu inak s Adelou Vinczeovou sa pred siedmimi dňami vrátila na obrazovky Dvojky a v kompletnej dĺžke si ju môžete pozrieť kedykoľvek v našom online archíve.

Jedným z Adeliných hostí bol Milan Lasica, ktorý bol v čase nakrúcania rozhovoru zaočkovaný prvou dávkou vakcíny proti koronavírusu. Veľmi otvorene odpovedal na otázku, či mal pred očkovaním obavy.

„O vakcíne som nemal žiadne pochybnosti... Keď som bol malý, zúril záškrt, detská obrna, šarlach, osýpky aj tuberkulóza, a to všetko vďaka očkovaniu zmizlo. Keď sa ľudia toho boja, veľmi tomu nerozumiem. Ale keď sa niekto chce báť, tak si vždy nájde dôvod," povedal známy slovenský umelec.

Pán Milan Lasica sa priznal, že za posledné obdobie mu veľmi chýbajú kaviarne, ale aj divadlo a publikum. Ako povedal, dôležitá je komunikácia s najbližšími. S manželkou zvyknú v týchto časoch veľa spomínať na minulosť, rozprávajú sa o deťoch, ale zároveň pozerajú aj do budúcnosti. „Mrzí nás však, že s deťmi a vnúčatami sa stretávať nemôžeme," povedal.

Na otázku, či sa v období pandémie venuje kváskovaniu alebo otužovaniu, odpovedal mimoriadne vtipne. O kváskovaní počul prvýkrát, o otužovaní počul už skôr, ale zatiaľ sa k tomu nedostal...


Sledujte reláciu Trochu inak aj na Instagrame.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia