Úvod Novinky Osobnosti
Zlaté časy s Wandou Hrycovou plné spomienok na otca
Zlaté časy s Wandou Hrycovou plné spomienok na otca

Zlaté časy s Wandou Hrycovou plné spomienok na otca

Andy Hryc bol obľúbený slovenský herec, ktorý začiatkom roka prehral boj s vážnou chorobou. Nezmeškajte rozprávanie jeho dcéry vo štvrtkovej relácii s Elenou Vacvalovou.

Nové vydanie relácie Zlaté časy bude mimoriadne dojímavé a opäť plné príbehov a spomienok. Pozvanie Eleny Vacvalovej a Milana Lasicu prijala Wanda Hrycová, dcéra Andyho Hryca, ktorý po boji s ťažkou chorobou zomrel 31. januára tohto roku. Posledná rozlúčka so známym slovenským hercom sa konala 16. februára v Bratislave.

Posledné hodiny Hrycovho života opísala jeho dcéra aj na sociálnej sieti. „Opustil ma najdôležitejší muž môjho života. Už nič nebude také, ako doteraz," napísala Wanda k čiernobielej fotografii na Instagrame. Zlaté časy však nebudú o smútku, ale predovšetkým aj o veselých momentoch zo života a hereckej kariéry Andyho Hryca.

Zlaté časy s Wandou Hrycovou

Filmovú kariéru odštartoval už v roku 1975 v snímke Sebechlebskí hudci. Účinkoval aj vo filme Tisícročná včela, Sladké starosti či Sedím na konári a je mi dobre. Z novších diel je to film Čiara či výpravný seriál Slovania, v ktorom si takisto zahral.

Okrem dcéry Wandy si na Andyho zaspomína aj blízky rodinný priateľ, chirurg a profesor Juraj Pechan.

Zlaté časy vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.


zdroj úvodnej foto: Instagram.com/wandahrycova

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia