Úvod Novinky Osobnosti
Zuzana Čaputová posiela slovenským ženám dôležitý odkaz
Zuzana Čaputová posiela slovenským ženám dôležitý odkaz

Zuzana Čaputová posiela slovenským ženám dôležitý odkaz

Prezidentka Slovenskej republiky bola hosťom Petry Bernasovskej a Richarda Dedeka v relácii Dobré ráno, Slovensko.

Zuzana Čaputová bola hosťom v relácii Dobré ráno, Slovensko. Moderátori Petra Bernasovská a Richard Dedek navštívili hlavu štátu priamo v paláci a prvá otázka bola jednoznačná. Ako vyzerá ráno prezidentky?

„Moje rána sú štandardné. Asi ako aj v iných slovenských rodinách. Trošku ťažko sa mi vstáva, keďže chodím spať neskoro. Potom sú to prípravy... Aj také klasické ženské prípravy. Vybavujem prvé správy, ktoré ráno dostanem, som chvíľočku s dcérami a potom štartujem do dňa," prezradila prezidentka v rannom vysielaní Rádia Slovensko.

Dobré ráno, Slovensko so Zuzanou Čaputovou

Moderátori Dobré ráno, Slovensko s prezidentkou Zuzanou Čaputovou v paláci.

Ako by podľa Zuzany Čaputovej vyzerala politika, keby v nej bolo viac žien? „Ťažko povedať, pretože veľkú skúsenosť s tým nemáme. Myslím si však, že by vyzerala inak. Ženy vnášajú do politiky niečo iné ako muži. Sú konsenzuálnejšie a viac hľadajú dohodu ako konflikt," povedala Zuzana Čaputová v rozhovore.

A toto odkazuje prezidentka všetkým slovenským ženám. „Žite v rovnosti, rešpekte a dôstojnosti. Nevzdávajte sa svojich snov a nebuďte si samé sebe prekážkami pri uplatňovaní toho, ako chcete žiť," vyhlásila naša hlava štátu.

Vypočujte si celý rozhovor.

102103110822;hosť DRS;Zuzana Čaputová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia