Úvod Novinky Osobnosti
Marcel Merčiak: O novej sérii šou Čo ja viem aj pandémii
Marcel Merčiak: O novej sérii šou Čo ja viem aj pandémii

Marcel Merčiak: O novej sérii šou Čo ja viem aj pandémii

Obľúbený športový komentátor a moderátor prezradil mená hostí a aj to, kto z účinkujúcich ho prekvapil svojimi vedomosťami.

Nezmeškajte štart ôsmej série programu Čo ja viem, v ktorej sa vystrieda množstvo šikovných vysokoškolákov, ale aj známych osobností, aby dokázali, že im to páli. Obľúbenou zábavno-vedomostnou šou bude opäť sprevádzať Marcel Merčiak, známy športový komentátor a moderátor, s ktorým sme sa rozprávali nielen o nakrúcaní nových epizód, ale aj o pandémii.

„Aj napriek náročnej situácii sme prinášali športové spravodajstvo každý deň. Zmenil sa však charakter všetkého, športu sa to tiež dotklo mimoriadnym spôsobom. Nehovoriac o tom, že deti a mladí nemôžu športovať," povedal úprimne niekoľkonásobný víťaz diváckej ceny OTO.

Príde Kali, Čeky, súťažiť budú aj Labudovci

Zaujímalo nás, či sa aj v novej sérii Čo ja viem objavia otázky zo športu. „Zväčša sú to zaujímavosti zo sveta športu. Napríklad rebríček najlepšie zarábajúcich futbalistov, prípadne úloha, v ktorej je potrebné priradiť meno športovca k športovému odvetviu a pod." povedal nám Marcel. Viac však prezradil o hosťoch. Mnohí budú súčasťou šou prvýkrát.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Máme veľa debutantov, ale aj takých, ktorí u nás už súťažili. Premiéru bude mať Kali, ale napríklad taký Marián Čekovský bol u nás už štvrtýkrát. V Čo ja viem budeme mať aj syna a otca. Prídu Labudovci, ale nechcem prezrádzať nič dopredu," prezradil moderátor.

Čo ja viem, appka

Na súťažné otázky môžu odpovedať aj televízni diváci pri televíznych obrazovkách a zahrať si Čo ja viem priamo z domu. Všetko vďaka aplikácii, ktorá je dostupná pre Android aj iOS. Tí, ktorí našu appku už máte, nezabudnite si ju aktualizovať.

Nová séria Čo ja viem štartuje na obrazovkách Jednotky v piatok večer.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia