Úvod Novinky Osobnosti
Robo Papp: Varenie je po hudbe moja druhá najväčšia vášeň
Robo Papp: Varenie je po hudbe moja druhá najväčšia vášeň

Robo Papp: Varenie je po hudbe moja druhá najväčšia vášeň

Spevák prezradil Petrovi Marcinovi, ako sa dostal k účinkovaniu v relácii Tajomstvo mojej kuchyne. Kamerové skúšky absolvoval bez toho, že by o tom vôbec vedel.

Robo Papp pred viac ako dvadsiatimi rokmi získal na odovzdávaní cien Slávik cenu Objav roka. Rodákovi zo Šale sa na prelome milénií podarilo naštartovať úspešnú hudobnú kariéru, niektoré jeho skladby ešte aj dnes počuť z rádiového éteru.

Talentovaný hudobník je však aj vášnivý kuchár a gurmán, čo najnovšie dokazuje aj v televíznom programe Tajomstvo mojej kuchyne. „Splnil sa mi sen," okomentoval svoje účinkovanie v relácii o varení v talkšou Petra Marcina.

Tajomstvo mojej kuchyne

„Varenie je mojou druhou najväčšou vášňou hneď po hudbe. Od roku 2012 som písal aj blog o varení, lebo si myslím, že variť dokáže naozaj každý. A teraz všade, kam idem, všetci chcú, aby som varil," priznal Robo Papp v sobotnej relácii na Jednotke.

K hrncom sa dostal postupne, keď sa presťahoval z rodného mesta do Bratislavy. Veľkú rolu v jeho kuchyni zohrali instantné vietnamské polievky, ale aj kuchár Jamie Oliver, ktorého sledoval. „Chodil som aj na rôzne stáže k šéfkuchárom. Varil som aj v reštaurácii... Lebo, keď som chcel písať blog a recenzie na reštaurácie, musel som vedieť, ako to v tej kuchyni funguje," pochválil sa Papp.

Súčasťou Tajomstva mojej kuchyne sa stal po tom, čo pred v relácii niekoľkokrát hosťoval. Po troch nakrúcaniach mu tvorcovia povedali, že to bol konkurz, ktorým úspešne prešiel. Pappove recepty, ktoré pred kamerami pripravuje spolu s Gabom Kocákom, si môžete pozrieť v našom archíve. Rovnako v ňom nájdete aj reláciu Neskoro večer.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia