Úvod Novinky Osobnosti
Petra Vlhová a jej úprimné vyznanie slovenským fanúšikom
Petra Vlhová a jej úprimné vyznanie slovenským fanúšikom

Petra Vlhová a jej úprimné vyznanie slovenským fanúšikom

Naša najúspešnejšia lyžiarka prisľúbila, že keď pominie táto zložitá doba, budú aj oslavy pri príležitosti získania prestížnej trofeje.

Veľký krištáľový glóbus je už pod Tatrami. Petra Vlhová má prestížnu trofej konečne doma a z jej obrovského úspechu sa tešia nielen najbližší, ale celá krajina. Na tlačovej konferencii zaznela informácia o tom, že spolupráca našej najúspešnejšej lyžiarky a jej talianskeho trénera Lívia Magoniho, ktorá sa rozbehla pred piatimi rokmi, bude pokračovať ďalej.

„On prvý videl potenciál, že to môžem dokázať," povedala Petra Vlhová na margo zisku vzácnej trofeje. Ako prezradil lyžiarkin otec, malé zmeny v tíme budú, no pozícia hlavného trénera zostáva. Podľa slov pána Vlhu sa Petra spolu s tímom teší na ďalšie výzvy, ku ktorým patrí aj olympiáda.

Vlhová cíti obrovskú podporu fanúšikov

Kráľovná svetového lyžovania sa vrátila na Slovensko dva dni po skončení sezóny. O svoje dojmy sa podelila v priestoroch Bratislavského hradu. „Toto je celoživotný výsledok," okomentovala Petra zisk 7-kilogramového glóbusu. Petru Vlhovú mrzí, že pre pandémiu momentálne nedokáže usporiadať oslavu s fanúšikmi.

„Som smutná, že momentálne je takáto doba. Ten glóbus by som si užila ešte viacej s celým Slovenskom. Cítim, ako sa ľudia tešia z mojich výsledkov," vyznala sa Petra, ktorá prisľúbila, že oslavy obrovského úspechu budú, keď sa svet aj Slovensko vráti do normálu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

zdroj foto: instagram.com/petravlhova13

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia