Úvod Novinky Osobnosti
Krásna Irene zo seriálu Made in Italy: Aká je v súkromí?
Krásna Irene zo seriálu Made in Italy: Aká je v súkromí?

Krásna Irene zo seriálu Made in Italy: Aká je v súkromí?

Hlavnú postavu si zahrala Greta Ferro, ktorá sa popri štúdiu ekonómie začala venovať hraniu, modelingu aj charitatívnym projektom.

Seriál Made in Italy pokračuje v nedeľu večer ďalšími dvomi epizódami. Príbeh sa točí okolo mladej a krásnej Irene, ktorá skúša šťastie v módnom priemysle. Konkrétne v magazíne o móde, kde ako študentka univerzity získava pracovné miesto asistentky. Popri školských a pracovných povinnostiach je nútená riešiť naštrbené vzťahy s otcom a tiež žiarlivým priateľom...

Greta Ferro

Úlohu Irene si zahrala Greta Ferro, ktorej sa móda priplietla do cesty aj v súkromnom živote. Dcéra podnikateľa v potravinovom priemysle a učiteľky na univerzite skúšala šťastie ako modelka ešte na začiatku vysokej školy. Agentúry ju však spočiatku odmietali. Prvé úspechy v modelingu získala až neskôr a začala tiež navštevovať divadelnú školu.

Greta Ferro

Za jeden z veľkých úspechov (okrem účinkovania v seriáli, ktorý môžete sledovať na Jednotke v nedeľu večer) považuje mladá herečka spoluprácu s módnym domom Armani. Ferro sa angažuje aj v charitatívnych projektoch. So spolužiakmi na ekonomickej vysokej škole vyvinula aplikáciu, ktorá pomáha starším ľuďom v spoločenskom živote. Pracuje tiež ako dobrovoľníčka medzi bezdomovcami.


zdroj foto: instagram.com/gretaferro

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia