Úvod Novinky Osobnosti
Lina Mayer znova útočí na rebríčky. Novou skladbou Stratená
Lina Mayer znova útočí na rebríčky. Novou skladbou Stratená

Lina Mayer znova útočí na rebríčky. Novou skladbou Stratená

Sympatická speváčka pracuje na novom albume. V Neskoro večer porozprávala nielen o hudbe, ale aj tanci a východniarskom nárečí.

Peter Marcin vo svojej relácii Neskoro večer naposledy privítal dve známe Slovensky s rovnakým priezviskom - Michaelu Majerníkovú, známu herečku a moderátorku a Karolínu Majerníkovú alias Linu Mayer, obľúbenú speváčku. „Neviem o tom, že by sme boli príbuzné," zasmiala sa Lina, ktorú s Michaelou spája len rovnaké priezvisko a láska k tancu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Lina sa kedysi skutočne venovala tancu profesionálne, dnes je známa najmä vďaka úspešným skladbám. S hudobnou kariérou začínala v roku 2012, naplno ju však rozbehla o tri roky neskôr, keď sa do éteru dostala skladba Personal Sky. Po nej nasledovali ďalšie, nemenej úspešné single, ktoré rodáčka z Košíc „zabalila" do albumu s jednoduchým názvom Lina Mayer.

Len nedávno presedlala s angličtiny na slovenčinu a fanúšikom predstavila prvý slovenský song s názvom Stratená. Ten sa okamžite po zverejnení dostal medzi najhranejšie skladby v slovenských rádiách a ako prezradila Lina počas rozhovoru, už čoskoro k skladbe predstaví aj oficiálny videoklip. Stratená odznela naživo aj v relácii, ktorú si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v našom archíve. Súčasťou programu bol aj Frencien Bauer, dabingový herec a protokolista z kancelárie hlavy štátu.

Neskoro večer: Michaela Majerníková, Frencien Bauer, Lina Mayer

V poslednej epizóde Neskoro večer bola reč o tanci, hudbe aj protokole. Foto: instagram.com/neskorovecer

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia