Úvod Novinky Osobnosti
Zmes ľudových piesní v podaní Števa Šteca a kolegov z RTVS
Zmes ľudových piesní v podaní Števa Šteca a kolegov z RTVS

Zmes ľudových piesní v podaní Števa Šteca a kolegov z RTVS

Milovníkov folklóru z košického štúdia RTVS spojil videoklip, ktorý mal premiéru v poslednom vydaní relácie Kapura.

Košické štúdio RTVS si pre divákov pripravilo folklórne prekvapenie. Ako hovorí Katarína Jarembinská, redaktorka spravodajstva a členka FS Vorodaj, nápad vznikol spontánne pri jednom stretnutí s Milanom Rendošom. Ten je známy aj ako porotca z folklórnej šou Zem spieva. „Obaja sme folkloristi telom a dušou a folklór nám už chýbal. Preto sme oslovili aj kolegov a spolu s tímom relácie Kapura sme nahrali zmes ľudových piesní," vysvetľuje Katarína.

Videoklip s názvom Každý tú svoju, všetci tú našu spojil šesť žien a štyroch mužov - kolegov z rozhlasu a televízie, ktorých spája láska k hudbe, spevu a tradíciám. Zábery do hudobného videa dal dokopy tím okolo dramaturgičky Beáty Arvayovej a režiséra Petra Hudáka z relácie Kapura, ktorá oslávi v septembri 15 rokov existencie.

Okrem Kataríny Jarembinskej a Milana Rendoša účinkujú v klipe aj moderátorka relácie Kapura Katarína Strojná, dramaturgička televíznej Reginy Silvia Košťová, redaktorky a moderátorky Martina Genčurová, Natália Hrebíková a Michaela Valíková, majster zvuku Peter Gajdoš a tiež úspešný spevák Štefan Štec, ktorý je zároveň redaktorom a moderátorom národnostného rozhlasového vysielania.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia