Úvod Novinky Osobnosti
Z dcéry Cigánskych diablov vyrástla sebavedomá hudobníčka
Z dcéry Cigánskych diablov vyrástla sebavedomá hudobníčka

Z dcéry Cigánskych diablov vyrástla sebavedomá hudobníčka

Vanessa už dávno nie je to malé dievčatko, ktoré ľudia poznajú z vystúpení s úspešnou kapelou. Viac prezradila Petrovi Marcinovi v Neskoro večer.

Čo vám napadne ako prvé, keď sa povie Cigánski diabli? Skvelá muzika a nenapodobiteľný temperament... So skupinou talentovaných hudobníkov, ktorej neodmysliteľnou súčasťou sú manželia Šarköziovci, vystupovala v minulosti aj malá Vanesska.

Vanessa Šarköziová

Už to nie je tá malá Vanesska... Mladá hudobníčka má pred sebou sľubnú kariéru. Foto: RTVS.sk

Z dcéry Silvie a Ernesta medzičasom vyrástla mladá dáma, ktorá sa naďalej venuje hudbe a najnovšie je súčasťou orchestra v Národnom divadle. Na konzervatóriu vyštudovala hru na kontrabase, ďalej sa však venuje opernému spevu a čoskoro ju čakajú maturity.

Nezostala len pri husliach

Petrovi Marcinovi v rozhovore prezradila, ako sa dostala k hudobnému nástroju, ktorý sa jej spočiatku zdal byť veľmi veľký a myslela si, že zostane len pri husliach... Vanessa priznala, že ako dieťa bola „tvrdý oriešok" a špeciálne pri cvičení na hudobný nástroj to s ňou mali rodičia náročné.

Kompletný rozhovor s Vanessou Šarköziovou si môžete pozrieť v našom online archíve. Hosťom sobotnej epizódy Neskoro večer bola aj herečka Kristína Turjanová a moderátor Slovenského rozhlasu Richard Dedek.

Úvodná foto: Instagram.com/vanesssarkozi

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia