Úvod Novinky Osobnosti
Vinczeovci umelé oplodnenie vylúčili. Rozhodnutí pre adopciu
Vinczeovci umelé oplodnenie vylúčili. Rozhodnutí pre adopciu

Vinczeovci umelé oplodnenie vylúčili. Rozhodnutí pre adopciu

Adelin manžel otvorene o adopcii pre reláciu Silná zostava. Dostupná je už aj v našom online archíve.

Relácia Silná zostava otvorila vo štvrtok večer ďalšiu citlivú tému. Mnohé páry, ktoré nevedia počať potomka prirodzenou cestou, siahajú po alternatívnych metódach.


MUDr. Petrenko, hlavný odborník Ministerstva zdravotníctva pre reprodukčnú medicínu, ktorý bol jedným z hostí, otvorene povedal, že problém je v sexualite párov. Problém môže byť v mladých mužoch, ktorí často odmietajú intimitu.

Páry, ktoré túžia po bábätku, však čelia aj iným komplikáciám. Je riešením náhradná matka - žena, ktorá vynosí cudziemu páru dieťa?

Silná zostava priniesla výpoveď Moniky, ktorá vynosila inému páru tri deti. Jednou z alternatívnych metód otehotnenia je aj umelé oplodnenie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Silná zostava každý štvrtok večer na Jednotke

„Toto sme neskúšali. Brali sme to ako niečo, čo úplne necítime. Je to veľmi osobné rozhodnutie a je úplne v pohode, keď sa tak niekto rozhodne, ale rovnako v pohode je, keď sa tak niekto nerozhodne," hovorí manžel Adely Vinczeovej Viktor.

Ako ďalej dodal, nechcel, aby sa z umelého oplodnenia stala ústredná téma ich vzťahu.

„Väčší zmysel nám dáva dostať do rodiny jedno z tých detí, ktoré už tu sú. Deti, ktoré nemajú rodičov a zároveň ani dobré vyhliadky na život, ako sem ťahať nového človeka s neistým výsledkom," povedal v relácii Vincze.

Reláciu Silná zostava môžete sledovať aj na Instagrame, rovnako ju nájdete aj na Facebooku. Najnovšiu, ale aj predošlé vydania Silnej zostavy nájdete bezplatne v našom online archíve.

Zdroj úvodnej foto: Instagram.com/trochu_inak_s_adelou

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia