Úvod Novinky Osobnosti
Citronáda: Richard Lintner prezradil detaily o talkšou
Citronáda: Richard Lintner prezradil detaily o talkšou

Citronáda: Richard Lintner prezradil detaily o talkšou

V čom bude nová talkšou výnimočná a na akých hostí sa môžu diváci tešiť?

Už zajtra (piatok, 21. mája) to vypukne. Začnú sa majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa tento rok konajú v lotyšskej Rige.

Okrem bohatého programu šampionátu je pripravená nielen pre všetkých fanúšikov hokeja talkšou Citronáda s bývalým hokejistom a majstrom sveta z roku 2002 Richardom Lintnerom. Prvý diel bude mať naživo premiéru po skončení zápasu Slovensko - Bielorusko.

Exkluzívna citronáda

Na svoju talkšou sa už bývalý slovenský reprezentant veľmi teší a pripravuje sa ozaj zodpovedne. Napríklad už dva mesiace pozerá len slovenské filmy a programy, aby rozmýšľal po slovensky.

Prečo? Aby mu diváci rozumeli, pretože hokejový slovník, ktorý ovláda na úrovni profesionál, je plný anglických výrazov.

Talkšou bude jedinečnou vo viacerých smeroch - Richard Lintner alias Citrón privíta atraktívnych hostí, s ktorými preberie témy, ktoré ešte nikde neodzneli.

Pomocou telemostu sa spojí s exkluzívnymi hosťami zo zahraničia a prepojí svet hokeja s tým nehokejovým pomocou hostí, ktorí hokejový výstroj profesionálne neobliekali.

Čo hovoria na jeho úlohu moderátora manželka a tri dcéry a prečo by mali diváci Jednotky po skončení zápasu Slovensko - Bielorusko ostať pri televíznych obrazovkách a pozrieť si Citronádu, sa dozviete v rozhovore.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia