Úvod Novinky Osobnosti
Moderátor Peter Marcin: Nedokážem byť k hosťom drzý
Moderátor Peter Marcin: Nedokážem byť k hosťom drzý

Moderátor Peter Marcin: Nedokážem byť k hosťom drzý

Už sedem rokov moderuje televíznu reláciu Neskoro večer. Herec a zabávač Peter Marcin vo svojej talkshow nešetrí humorom. Zaujímavosti o nej prezradil v Rádiu Slovensko.

Vyburcovať humor aj v „suchároch"

Každú sobotu večer vysiela Jednotka zábavnú reláciu Neskoro večer. Jej tvárou je vyštudovaný herec, zabávač a moderátor v jednej osobe - Peter Marcin. Do svojej talkshow si vždy pozve troch hostí. Preberá s nimi rôzne témy a to jedinečným spôsobom, s láskavým humorom.

Pripravuje pre nich úlohy, a tak sa umelci, či vedci niekedy ocitnú až v komických situáciách. Má Peter Marcin svoju pomyselnú čiaru, ktorú by pri takejto zábave nikdy neprekročil?

„Nedokázal by som byť k hosťom drzý, ani mi to nie je vlastné. Keď som začal robiť túto reláciu, tak som si povedal, že budem milý na hostí. Chcem ukázať ich pozitívne stránky a to, v čom sú dobrí" povedal Peter Marcin, ktorý bol hosťom Rádia Slovensko.

Rodák z Ružomberka si s väčšinou hostí tyká. Vzájomné žartovanie medzi ním a účinkujúcimi, ktorí sú z rovnakej brandže, je predsa len o čosi ľahšie.

Ostrieľaný moderátor však dokáže vyburcovať humor, či vtip aj u tých, ktorí pôsobia na prvý pohľad ako „suchári."

„ Aj takíto ľudia sa dokážu uvoľniť a sú sami zo seba prekvapení. Väčšina z nich mi po odvysielaní relácie zavolá a povie, že ani nevedeli, že dokážu byť takí vtipní" dodal moderátor relácie Neskoro večer.

Rozhovor s Petrom Marcinom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nedokáže vtipkovať vždy a všade

Peter Marcin prezradil, že pred začiatkom nahrávania relácie Neskoro večer komunikuje s publikom a zabáva ho vtipmi.

Chce ho správne naladiť. Diváci mu vďačným potleskom a spontánnym smiechom dávajú spätnú väzbu. Moderátor zábavy sa s pozitívnou odozvou stretáva aj na verejnosti.

„ Každý kto ma stretne očakáva, že bude sranda. Mne sa dokonca stávajú aj také veci, že sa ľudia urazia, keď sa neusmievam. Povedia mi, a čo sa neusmievate? Čo ste taký zachmúrený?" opísal Peter Marcin.

Chrliť vtipom za každých okolností, sa jednoducho nedá. Ani to, aby mal človek vždy dobrú náladu.

„Niekedy máš starosti, rozmýšľaš. Napríklad som v potravinách s papierikom, na ktorom mi manželka napísala, čo mám kúpiť. Potom sa pristaví pri mne pán a chce odo mňa vtip... A manželke zase domov z obchodu nikdy nedonesiem všetko, pretože takto zabudnem" dodal s úsmevom Peter Marcin.

Vedeli ste, že Peter Marcin začínal v Slovenskom rozhlase ako hlásateľ nočných správ? Aj to o sebe prezradil moderátorom Petre Bernasovskej a Richardovi Dedekovi . Rozhovor s ním si môžete vypočuť v archíve Rádia Slovensko.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia