Úvod Novinky Osobnosti
Mená nominovaných na cenu Krištáľové krídlo za rok 2020
Mená nominovaných na cenu Krištáľové krídlo za rok 2020

Mená nominovaných na cenu Krištáľové krídlo za rok 2020

Sledujte slávnostné odovzdávanie v nedeľu večer o 20:30 hod. na Jednotke.

Jednotka prinesie v nedeľu večer priamy prenos z udeľovania cien Krištáľové krídlo za rok 2020. Večerom bude sprevádzať Janette Štefánková, moderátorka RTVS a Jakub ´Zitron´ Ťapák. Slávnostné odovzdávanie sa bude konať vonku, v nádherných priestoroch historického zámku Šimák v Pezinku.

Členovia odbornej poroty rozhodli o laureátoch ocenenia v deviatich kategóriách, v nedeľu večer spoznáme aj držiteľov dvoch mimoriadnych cien.

Slávnostný večer v súlade s aktuálnymi opatreniami

Nezmeškajte ani vystúpenia známych slovenských hudobníkov. Na pódiu sa predstaví Lina Mayer, Janoska Ensemble, Ľubica Čekovská, Tereza Mašková, kapela Peter Bič Project, Dan Bárta či Juraj Podmanický z kapely Billy Barman.

Krištáľové krídlo

Spoločná fotografia ocenených osobností z predošlého ročníka Krištáľového krídla.

„Aby sme zaistili bezpečný priebeh a dodržali platné protiepidemické opatrenia, rozhodli sme sa galavečer zorganizovať v exteriéri.

Šimák Zámok Pezinok si nás získal svojou jedinečnou atmosférou a veľmi sa tešíme na túto príjemnú zmenu," vysvetlila súvislosti riaditeľka Krištáľového krídla Katarína Srkala na margo 24. ročníka, ktorý sa koná pod záštitou prezidentky SR Zuzany Čaputovej.

Katégórie a mená nominovaných

HUDBA

FILANTROPIA

HOSPODÁRSTVO

MEDICÍNA A VEDA

VÝTVARNÉ UMENIE

ŠPORT

PUBLICISTIKA A LITERATÚRA

DIVADLO A AUDIOVIZUÁLNE UMENIE

INOVÁCIE A STARUPY

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia