Úvod Novinky Osobnosti
Zuzana Smatanová: Kreslenie mi bolo predurčené
Zuzana Smatanová: Kreslenie mi bolo predurčené

Zuzana Smatanová: Kreslenie mi bolo predurčené

Ako sama o sebe hovorí, je výtvarníčka, ktorá občas spieva.

Čo sa stane, ak sa introvertka ocitne v extrovertnom svete a musí sa postaviť na pódium pred davy fanúšikov? Zvykne si, no trvá jej to.

A čo sa udeje, keď počas korony objaví v sebe opäť to malé dieťa, ktoré sa rado hrá? Uvedomí si, že bola predurčená na kreslenie a teší sa každé ráno, že si opäť sadne k ilustráciám.

Presne tieto dva póly si okúsila speváčka a dnes už zanietená ilustrátorka Zuzana Smatanová. V talkshow Trochu inak s Adelou so zanietením a veľkou láskou porozprávala o svojej vášni - ilustrovaní.

Práve náročné obdobie sociálnej izolácie a zákazov koncertov ju posadili za stôl a ona mnohokrát do noci kreslila.


Ako uviedla hudobný svet a celá pozornosť okolo jej vždy prišli divné a nebolo pre ňu nikdy prirodzene stáť na pódiu. Samozrejme svoju muzikantskú kariéru aj fanúšikov si váži a teší sa, keď sa znova pred nich postaví.

Avšak korona jej priniesla jednoznačnejšiu pravdu o nej samej. Vďaka ilustrovaniu opäť v sebe objavila malé, hravé dieťa a uvedomila si, že aj bez vystupovania sa nestratí. Našla svoj vlastný pokoj, jej tvorivosť vybuchla a cíti sa veľmi dobre.

Zuzana Smatanová porozprávala aj o zážitku zo základnej školy, z ktorého si dlho niesla pocit, že byť veľmi talentovaný sa nenosí. Čo presne sa stalo, sa dozviete v rozhovore. Okrem iného zistíte, či plánuje Zuzana Smatanová zhudobniť svoje ilustrácie alebo či naopak pri ilustrovaní vznikla nejaká jej pieseň.

Talkshow Trochu inak s Adelou si môžete pozrieť v archíve, zadarmo a bez reklamy.

Zdroj úvodnej foto: Instagram Zuzana Smatanová

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia