Úvod Novinky Osobnosti
Dobrý skutok s 5 proti 5: Mlynárovci venovali výhru exkolegovi
Dobrý skutok s 5 proti 5: Mlynárovci venovali výhru exkolegovi

Dobrý skutok s 5 proti 5: Mlynárovci venovali výhru exkolegovi

Ten je po mozgovej príhode nevládny, kolegovia mu takto nezištne pomohli.

Zábavná relácia 5 proti 5, ktorú moderuje Andrej Bičan, je plná zábavy a dobrej nálady. Teraz dostala ešte ďalší nádherný ľudský rozmer - postarala sa o to rodina vojakov Mlynárovcov v zložení: traja bratia vojaci a dve kolegyne.

Pomoc exkolegovi

Tí sa do súťaže prihlásili, aby vyhrali peniaze na podporu kúpy špeciálneho prístroja na dorozumievanie pre bývalého kolegu - vojaka Ondreja Kováča. Ten je po mozgovej príhode nevládny, doslova uväznený vo svojom tele, no stále vníma, jeho mozog normálne pracuje.

Víťazná šnúra

Rodina bola veľmi úspešná a popri zábave, príjemnej nálade a pohode, ktorú vniesla do šou, sa jej podarilo súťažiť plných 15 dní (najvyšší možný počet hier, ktoré povoľuje aktuálny štatút) - naposledy stáli v štúdiu 9. júna.

Tím spolu s ministrom obrany Jaroslavom Naďom odovzdal v utorok (6. júla) rodine vyhraté peniaze aj notebook.

Poďakovanie

Manželka Ondreja Kováča zaslala poďakovanie, ktoré uverejňujeme v plnom znení:

"Poďakovanie!

Aj rodinná relácia 5 proti 5 dokáže spojiť ľudí s dobrým úmyslom ako to bolo v prípade „ rodiny vojakov" pomôcť bývalému kolegovi - môjmu manželovi, 39 ročnému, ktorého zradilo zdravie počas pár hodín, pred 3 rokmi.

Vojaci s empatiu povedali „ my vojaci sme jedná veľká rodina a prišli sme sem hrať za bývalého kolegu, ktorý je uväznený vo svojom tele a chceme mu prispieť na komunikátor, aby mohol komunikovať s blízkymi" a uvedenej šľachetnej pomoci sa s ľudským prístupom a vždy s vhodným komentárom pripojil aj Andrej Bičan - pán MODERÁTOR.

Uvedenú súťaž dvoch rodín robí zaujímavou aj moderátor Andrej Bičan, ktorý svoju prácu robí excelentne a profesionálne. A súťaž moderuje už 14 rokov.

Môj manžel Ondrej každú časť relácie prežíval s veľkými emóciami ako aj celá naša rodina.

Uvedená súťaž vojakov v relácii 5 proti 5 dala môjmu manželovi nový impulz do života, keď neznámi kolegovia súťažia za neho a Vy ako moderátor im fandíte pre dobrú vec.

Vážený pán Andrej Bičan,

ĎAKUJEM Vám v mene manžela, v mene svojej rodiny za Vašu prácu s ľudským prístupom a finančným darom.

A zároveň Vám ďakujem, že ste prostredníctvom televízie šírili spolupatričnosť a dobrý skutok pomoci ľuďom ktorí to potrebujú," napísala manželka Denisa Kováčová.

Zdroj fotiek: Facebook JaroNadPublic

25 50 75 90

Galéria

Mlynárovci odovzdali financie spoločne s ministrom obrany Jaroslavom Naďom.jpg Mlynárovci v relácii 5 proti 5.jpg Mlynárovci s exkolegom Ondrejom Kováčom.jpg Pán Ondrej Kováč po prijatí výhry od bývalých kolegov.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia