Úvod Novinky Osobnosti
Leto Petra Marcina: Mám rád kombináciu mora a hôr
Leto Petra Marcina: Mám rád kombináciu mora a hôr

Leto Petra Marcina: Mám rád kombináciu mora a hôr

Moderátor talkšou Neskoro večer trávi letné dni aktívnym odpočinkom.

Mesiac voľna pred tým, ako sa znova roztočí kolotoč natáčania, si moderátor talkšou Neskoro večer - Peter Marcin vychutná na Slovensku. „Ideálne leto to je dobré počasie a kombinácia mora a hôr," hovorí.

Peter Marcin na archívnej snímke z dovolenky.jpg

Peter Marcin na archívnej fotke z dovolenky

Rád má turistiku, plávanie aj paddleboard. „Najradšej po hektickej sezóne mám ležanie na ležadle a jedenie vodného melóna a zmrzliny," priznáva.

Tipy na výlety od Petra Marcina

Dovolenku strávi s manželkou vo Vysokých Tatrách, kam vždy utečú, keď je veľmi teplo. Nápady na letné výlety preto vyberá práve z vysokohorského prostredia.

„Odporúčam Belianske Tatry, kde stretnete len pár ľudí a sú tam krásne túry. Napríklad príjemná je túra z Tatranskej Javoriny do Kopského sedla," radí.

Športové leto s chuťou

K letu pre Petra Marcina patrilo tento rok pozeranie futbalových zápasov na EURO 2020. „Neodmysliteľnou súčasťou je sledovanie Tour de France a repríz Neskoro večer," dopĺňa.

Letné chvíle pohody mu dotvárajú šaláty s feta syrom, pochutí si občas aj na hamburgeri, nepohrdne ani bryndzovými haluškami so stopercentnou letnou ovčou bryndzou. Osvieženie hľadá zase v pohári studeného mätového čaju či nealko piva.

Všetky časti talkšou Neskoro večer nájdete zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Zdroj foto: Instagram Petra Marcina
25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia