Úvod Novinky Osobnosti
Spomienky známych osobností na maestra Milana Lasicu
Spomienky známych osobností na maestra Milana Lasicu

Spomienky známych osobností na maestra Milana Lasicu

Zuzana Smatanová mu stihla len nedávno venovať obraz. Adela Vinczeová si na Lasicu zaspomínala s humorom.

Sociálne siete známych osobností sa roztrhli so spomienkami na velikána slovenského kultúrneho života. „Ďakujeme, pán Lasica," napísal spevák a hudobník Adam Ďurica. „Odpočívajte v pokoji. Bolo mi cťou," vyznala sa Katarína Knechtová, ktorá zverejnila čiernobielu fotografiu z nakrúcania relácie Zlaté časy.

Pána Lasicu stretla na nakrúcaní obľúbenej relácie aj Zuzana Smatanová. Známa slovenská speváčka mu venovala jeho portrét.

„Milan Lasica bol moje detstvo, dospievanie, aj dospelosť. Bol polovica Čerešní, ktoré som mohla spievať a bol záruka toho najlepšieho "suchého" a trefného humoru, ktorý nemal nikto iný a ani mať nebude. Ďakujeme. Zbohom, budete veľmi chýbať," napísala Zuzana.

Smatanová + Lasica

Speváčka mu stihla na nakrúcaní Zlatých časov odovzdať obraz. Zdroj: Instagram.com/zuzanasmatanova

Boli to roky nenahraditeľnej výchovy, napísala Adela

Z čias relácie Legiend popu si na pána Lasicu zaspomínal moderátor Milan ´Junior´ Zimnýkoval. „Odpočívajte v pokoji a ďakujem za všetko," napísal k fotke na sociálnej sieti. Jedným z najväčších Lasicových fanúšikov je herec Juraj Kemka. „Navždy budú najlepší," uviedol k čiernobielej fotke ikonickej dvojice Lasica a Satinský.

Milan Lasica v Zlatých časoch

Bol neodmysliteľnou súčasťou relácie Zlaté časy. Na Milana Lasicu sa tešili hostia aj diváci.

„Odpočívaj v pokoji, môj drahý priateľ. Našu prácu dokončím," zverejnil na sociálnej sieti Marián Čekovský. Herec Števo Martinovič k Lasicovej fotke doplnil len srdiečko čiernej farby. Na Lasicu si na sociálnej sieti spomína aj Petra Polnišová, Monika Hilmerová či Karin Haydu.

"Ako malá som zaspávala chichotajúc sa na platni Jubileum. Fóry mi dochádzali časom postupne. Včera mi definitívne došlo, že to boli roky nenahraditeľnej výchovy. Ďakujem ujo Lasica. Nech sa Vám ďalej dobre hrá v nebeskej "agrofilharmónii", napísala trefne moderátorka Adela Vinczeová.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia