Úvod Novinky Osobnosti
Milan Lasica si vedel vystreliť z každého. Hokejisti neboli výnimkou
Milan Lasica si vedel vystreliť z každého. Hokejisti neboli výnimkou

Milan Lasica si vedel vystreliť z každého. Hokejisti neboli výnimkou

Legendárny umelec dokázal vytvoriť z obyčajnej situácie nezabudnuteľnú zábavu.

Spomienky na Milana Lasicu sa mnohým budú spájať s jeho inteligentným humorom. Prispeli k tomu aj mnohé televízne relácie.

Jedno z jeho posledných vystúpení na obrazovkách RTVS prišlo dokonca počas MS v hokeji 2021. V období konania šampionátu spestrovala hokejový program talkshow Citronáda.

Moderoval ju niekdajší hokejista Richard Lintner, ktorý si do jednej z epizód pozval práve Milana Lasicu. Po jeho uvedení ho ihneď diváci odmenili dlhým potleskom.

„Keď takto tlieskali Julovi Satinskému, keď prišiel na scénu, tak povedal: „Ďakujem, som zvyknutý."," zasmial sa Milan Lasica.

A rovnako tak reagovali aj diváci i sám Richard Lintner s jeho ďalším hosťom a bývalým českým hráčom Patrikom Eliášom.

Od tej chvíle bolo o zábavu postarané. Čo Milan Lasica povedal, to bolo ukončené úprimným smiechom publika i samotných účinkujúcich.

Milan Lasica pomohol Lintnerovi zmaturovať

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Richard Lintner následne poďakoval Milanovi Lasicovi za to, že mu pomohol zmaturovať zo slovenského jazyka. Dôvodom bolo sledovanie známej relácie Ktosi je za dverami.

Náš bývalý hokejový reprezentant priznal, že mu nešli diktáty a ani jeho záverečná skúška nevyzerala veľmi nádejne.

Rozhodol sa tak zarecitovať báseň Detvan, ktorá odznela práve v spomínanej časti zábavnej relácie. Tú mal dokonca recitovať Michal Dočolomanský.

Legendárny slovenský komik následne opäť vtipne dodal: „Ale potešili ste ma, lebo hokejista s maturitou, to je možno výnimka."

Milan Lasica pokračoval aj počas zvyšku relácie dávkovať svoj humor a všetci prítomní sa na ňom náramne bavili.

Po legendárnom umelcovi tak ostanú v pamäti divákov výnimočné chvíle. Milan Lasica totiž dokázal z obyčajnej situácie vytvoriť nezabudnuteľnú zábavu.

Aj práve preto si ho budú pamätať mnohí. Oživiť si spomienky na legendu slovenského humoru, môžete aj v vďaka nášmu archívu.

V marcovej časti relácie Trochu inak s Adelou bol jej hosťom práve Milan Lasica.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia