Úvod Novinky Osobnosti
Leto Sone Müllerovej: Prvá dovolenka pri mori s milovanou Yamou
Leto Sone Müllerovej: Prvá dovolenka pri mori s milovanou Yamou

Leto Sone Müllerovej: Prvá dovolenka pri mori s milovanou Yamou

Ako vyzerá dovolenka so štvornohým miláčikom a aké ďalšie zážitky čakajú moderátorku Dámskeho klubu?

Moderátorka relácie Dámsky klub, Soňa Müllerová si momentálne užíva dovolenku pri mori, ktorá má pre ňu výnimočnú príchuť.

Sona Mullerova11.jpg

Po prvýkrát totiž so sebou zobrala milovanú sučku Yamu. Jej štvornohá spoločníčka totiž lepšie znáša vysoké teploty pri mori ako doma na Slovensku, z čoho má moderátorka radosť.

„My sme skoro na samote, v malom olivovom háji, tak to je taká pokojná dovolenka s programom, ktorý prispôsobujem psíkovi. Skoro ráno ideme k moru, ja si zaplávam, ona vlezie do vody iba po krk, ale plávať sa jej veľmi nechce, lebo jej prekáža slaná voda," opisuje Soňa Müllerová.

„Dokáže sa však dlhé minúty pozerať na more, sledovať čajky. Potom cez deň je schovaná a večer ideme zasa na dlhú prechádzku okolo mora spojenú s kúpaním," dodáva sympatická moderátorka, ktorú čakajú povinnosti v Dámskom klube znova od septembra.

Idylka Sone Müllerovej

More a opäť more - to je idylka pre moderátorku. Pri mori majú dokonca rodinný zraz, s partnerom sa tam strenú aj s deťmi.

K ideálnemu letu patria ešte stretnutia s priateľkami. „Mám také skupinky, s ktorými sa pravidelne počas leta stretávam. Jeden babinec už mám za sebou, na ďalšie sa teším," hovorí Soňa Müllerová.

Počas letných posedení si dopraje pohár chladeného prosecca a k chutnému letu patrí aj biela ryba so zeleninovým šalátom.

A ak je Soňa Müllerová doma, tak si rada ľahko prepína televízne kanály. „Pozriem si Správy a ČT art alebo ČT 2 a aj našu Trojku. Väčšinou pozerám dokumenty," dodáva.

Tipy na výlety od Sone Müllerovej

Kávička na terase, chrumkavé kúpeľne oblátky a živá hudba v kúpeľnom parku - tieto tri indície vám napovedia, aké sú obľúbené výletné miesta moderátorky. „Ja mám rada kúpeľné mestečká - Piešťany, Trenčianske a Turčianske Teplice a ešte aj Rajecké. Letná kúpeľná atmosféra má svoje čaro," prezrádza.

Reláciu Dámsky klub môžete opäť sledovať naživo od 2. septembra, dovtedy si môžete pozrieť predchádzajúce diely zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Foto: Archív Sone Müllerovej

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia