Úvod Novinky Osobnosti
Leto Katky Brychtovej: Mám za sebou tour de východné Slovensko
Leto Katky Brychtovej: Mám za sebou tour de východné Slovensko

Leto Katky Brychtovej: Mám za sebou tour de východné Slovensko

Čo všetko moderátorka už počas letných dní zažila a čo ju ešte čaká?

Katka Brychtová má leto vyskladané dovolenkovo-pracovne.

„Mám naplánovaných zopár výletov, ale takisto budem nakrúcať ďalšie časti nášho Klubu na Trojke. A budeme aj niekoľkokrát hrať divadelné predstavenie Klimaktérium. Okrem toho budem tráviť čas aj nahrávaním, takže to mám pestré," vymenúva sympatická moderátorka a dodáva, že je zvyknutá kombinovať oddych s prácou a teší sa z toho.

Knihy aj kosenie

„Skvelé by bolo, keby k letu vždy patrilo more," myslí si Katka Brychtová. Hoci to minulý rok nevyšlo, dúfa, že tento rok sa to podarí a užije si dovolenku v Chorvátsku na Istrii.

„Ale istotou je naša chalupa, kde môžeme tráviť horúce letné dni, tu prečítam veľa kníh a veľmi dobre si oddýchnem pri kosení alebo hrabaní sena," prezrádza.

Okrem toho zvykne Katka Brychtová chodiť každý rok na Zlaté Piesky, kde ako dieťa a študentka trávila veľa času. Pravidelne chodí aj s partiou kamarátok na turistiku do hôr.

„Za sebou už mám týždenne putovanie po Slovensku. Videli sme krásne miesta od Kremnice cez Spiš, Zemplín i Šariš, nazvali sme to tour de východné Slovensko," hovorí s úsmevom.

Posedenie pred televíznou obrazovkou sa Katke Brychtovej tento rok spojilo so sledovaním športových prenosov. „Užila som si Wimbledon aj európsky šampionát vo futbale, veľmi sa teším aj olympiáde," vymenúva.

Ako správna gurmánka priznáva, že veľmi rada je a často si počas leta dopraje Cézar šalát a zmrzlinu. K dovolenke podľa jej slov občas patrí aj pohár dobrého červeného vína.

Tipy na výlety Katky Brychtovej

Moderátorka relácie Klub na Trojke si pochvaľuje kratšie výlety - do Prahy, Viedne, Budapešti či do Brna. Top destináciou je pre ňu však Chorvátsko. „Určite by som odporúčala aspoň pár dní cestovať po našej domovine," dodáva s tým, že oplatí si pozrieť:

  • drevené kostolíky na východe
  • úžasnú prírodu na Orave a Kysuciach
  • Gemer
  • Slovenský raj

Reláciu Klub na Trojke si môžete pozrieť zadarmo a bez reklám v online archíve.

Zdroj fotiek: Instagram Katky Brychtovej

25 50 75 90

Galéria

Katka Brychtová na Spiskom hrade.jpg Katka Brychtová na Zlatých Pieskoch.jpg Katka Brychtová pri zámku Orlík.jpg Katka Brychtová na dovolenke.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia