Úvod Novinky Osobnosti
Leto Silvie Krpelanovej: Milujem vôňu vlasov po opekačke
Leto Silvie Krpelanovej: Milujem vôňu vlasov po opekačke

Leto Silvie Krpelanovej: Milujem vôňu vlasov po opekačke

Moderátorka cez leto nezaháľa, nuda u nej nehrozí aj vďaka deťom.

Práve vďaka relácii Slovensko v obrazoch, ktorú Silvia Krpelanová moderuje, jej uhorková sezóna v lete nehrozí.

Relácia sa vysiela aj v júli a v auguste, tým pádom žiadna nuda moderátorke nehrozí. A nielen kvôli práci, ale aj vďaka deťom.

„Máme za sebou spoločnú dovolenku v Španielsku, pred tým deti zbierali zážitky v táboroch," hovorí Silvia Krpelanová a dodáva, že keď majú voľno, spoločne chvíle trávia pri vode či na domácej grilovačke s kamarátmi.

Silvia Krpelánová s vipetkou Jolie.jpg

„Milujem prechádzky lesom s našou vipetkou Jolie a keď mi chýba spoločnosť, zájdem do mesta. Letné večery sú v bratislavskom Starom Meste a uličkách nad hradom magické," dopĺňa Silvia Krpelanová.

Ideálne leto Silvie Krpelanovej

Sympatická moderátorka k životu zmrzlinu nepotrebuje, no podľa vlastných slov miluje, ako jej voňajú vlasy po opekačke. „Mám rada aj výlety za pamiatkami a vlani som si zamilovala paddle board, teraz uvidím, čo bude nakoniec mojím hitom tohto leta," hovorí.

Typickou letnou chuťou je pre Silviu pri mori chuť grilovanej chobotnice, doma zase rada pripravuje šalát s krevetami na cesnaku a olivovom oleji. Z nápojov preferuje prosecco a citronádu.

K ideálnemu letu patrí v rodine Krpelanovcov objavovanie nových miest, pričom z času na čas sa vrátia aj tam, kde sa im obzvlášť páčilo.

„Tak to bolo napríklad na Orave, v Banskej Štiavnici, Kremnici, Tatranskej Javorine, Spišskom Hrhove, Španej Doline... Ja osobne milujem hory, ale nemám rada hory plné turistov, parkoviská praskajúce vo švíkoch a miesta, kde víťazí komercia," vysvetľuje.

Tipy na výlety Silvie Krpelanovej

„Pri výrobe Slovenska v obrazoch som už videla toľko krásy, že sa mi ťažko vyberá," hovorí Silvia Krpelanová, no jedným dychom vymenúva tipy na výlety:

  • Jazerá Senné
  • Návšteva Jožka Kučeru na hriňovských lazoch
  • Cyklocesty Turčianskej záhradky
  • Hostovické lúky, keď zakvitnú kosatcom sibírskym
  • Drevený kostolík v Jalovej
  • Hrad Červený Kameň, ktorý sa páčil jej deťom
  • Budatínsky hrad s novým programom pre deti
  • Muránska planina

Okrem výletov si Silvia cez leto rada pozrie v televízii dokumenty, cestopisy aj športové prenosy.

„Odporúčam samozrejme Slovensko v obrazoch, ktoré v lete neprázdninuje," uzatvára. Nový diel Slovensko v obrazoch aj s tipmi na výlety vysielame vždy v nedeľu po 11:00 hod na Jednotke.

Všetky predchádzajúce diely relácie si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Zdroj foto: Archív Silvie Krpelanovej

25 50 75 90

Galéria

Moderátorka Silvia Krpelánová si leto užíva.jpg Krpelánovci na dovolenke.jpg Silvia Krpelánová si zamilovala paddle board.jpg Rodina moderátorky Silvie Krpelánovej na dovolenke.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia