Úvod Novinky Osobnosti
Leto Janette Štefánkovej: Pod slnečníkom má vždy miesto kniha
Leto Janette Štefánkovej: Pod slnečníkom má vždy miesto kniha

Leto Janette Štefánkovej: Pod slnečníkom má vždy miesto kniha

Čo vypĺňa leto tvári spravodajstva RTVS?

Moderátorka Správ RTVS Janette Štefánková si toto leto užíva doma na Slovensku s rodinou. Jej cesty často vedú do Ladiec na Považí, kde má mamu. Takisto rada trávi čas aj u sestry.

„Spoločne celá rodina často grilujeme alebo oslavujeme na záhrade. Príležitosť sa vždy nájde, lebo viacerí máme v týchto mesiacoch narodeniny alebo meniny," hovorí a dodáva, že k jej letnej pohode pod slnečníkom patrí vždy aj kniha. Okrem toho sa pustila znova do cvičenia s trénerom.

Leto trávi teda aktívne a čo najviac vonku. Preto s rodinou a priateľom vyrážajú často na kratšie výlety po okolí.

„Nie je to tak dávno, čo sme boli v Súľove a povedali sme si, ako nás to ťahá vždy niekam ďaleko a pritom v našom okolí máme takúto krásu. Nádherná príroda, nie veľmi náročná turistika, krásne výhľady a ešte aj výborné jedlo v kolibe s výhľadom na v diaľke sa pasúce ovce," opisuje Janette Štefánková.

Tipy na výlety Janette Štefánkovej

Okrem Súľova a Súľovského hradu už spoločne navštívili Haluzickú tiesňavu - okrem tej odporúča ako tip na výlet aj toto miesto:

„Kto ešte nebol, odporúčam výlet na Butkov v obci Ladce. Ide o najmladšie pútnické miesto na Slovensku, kam prichádzajú celé rodiny, cyklisti aj peší. Je to príjemná prechádzka s miernym stúpaním na konci ktorej vás, okrem iného, čaká krásny výhľad na Považie."

Zdroj foto: Instagram Janette Štefánkovej
25 50 75 90

Galéria

Janette Štefánková na výlete v Haluzickej tiesňave.jpg Janette Štefánková.jpg Janette Štefánková na Súľove.jpg Janette Štefánková v Haluzickej tiesňave.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia