Úvod Novinky Osobnosti
Leto Jána Hudoka plné aktivít: Chorvátsko, záhrada aj malta
Leto Jána Hudoka plné aktivít: Chorvátsko, záhrada aj malta

Leto Jána Hudoka plné aktivít: Chorvátsko, záhrada aj malta

Dokonca absolvoval aj cyklistické preteky.

Pre moderátora relácie Góly - body - sekundy Jána Hudoka sa tohtoročné leto začalo skôr ako zvyčajne.

„Odišli sme s rodinou a priateľmi na dovolenku k moru ešte posledný júnový týždeň. Takže v tomto období, ku koncu augusta, sa mi to javí, akoby to bolo už veľmi dávno," hovorí.

Počas letných dní stihol moderátor pozbierať a spracovať úrodu na rodičovskej záhrade a pár dní strávil aj na malte.

„To malé m je tam zámerne, lebo som opravoval oduté omietky v byte a následne aj vymaľoval," doplnil.

„Mám pocit, že mi to leto akosi rýchlo ubieha a nemám ani dostatok času na moju obľúbenú cyklistiku. Po slabom tréningu som tak na pretekoch, ktoré som absolvoval, aj neslávne dopadol," prezradil.

Letná idyla Jána Hudoka

Letné mesiace sú pre moderátora obdobím, na ktoré sa celý rok teší. Má na to tieto dôvody:

„Mám rád slnko, teplo a k tomu aj prislúchajúce oblečenie s krátkymi nohavicami, tričkom a šľapkami na nohách. Cez deň mi nevadia ani horúčavy. Samozrejme v noci to je už horšie, ale viem, že to k tomu patrí," vysvetľuje.

S atmosférou leta sa u neho spájajú posedenia vonku, grilovanie či rôzne rodinné oslavy.

„Jednoducho taká pohoda ako vystrihnutá z časopisu," hovorí s úsmevom a dodáva, že grilované jedlo zapíja rád pivom, ryby zase chutným vínom.

Letná idyla je pre moderátora už niekoľko rokov spojená s dovolenkou v Chorvátsku, ku ktorému má Ján Hudok veľmi pozitívny vzťah.

„Netajím sa, že by som tam vedel stráviť aj dlhšie obdobie. Tentoraz sme po dlhých rokoch zmenili destináciu, ale opäť to bolo tak, ako som si predstavoval. Rád by som samozrejme cestoval aj na iné miesta, ktoré by som zdolal na bicykli, ale žiaľ tieto plány musím opäť posunúť, respektíve korigovať," prezradil.

Dovolenku trávi spoločne s manželkou a synom, ktorý má už podľa jeho slov iné nároky na rodičov - hrozila by mu iba s nimi nuda.

„Preto sa dohodneme s priateľmi a na výmenu zoberieme s nami ich syna a potom, keď oni idú na týždeň na dovolenku, zobrali nášho," dodáva.

Tipy na výlety Jána Hudoka

Moderátor odporúča na výlety miesta, ktoré chce aj on sám navštíviť:

  • Banská Štiavnica
  • Liptov

„Ak sa dá, tak veľmi rád jazdím na bicykli, a preto aj moje výlety sú spojené s cestou najmä v okolí Bratislavy. Teším sa, že sa postupne opravujú karpatské cesty na známy Biely kríž, ktorý je častým cieľom mnohých cyklonadšencov," uzatvára.

Zdroj foto: Archív Jána Hudoka

Reláciu Góly - body - sekundy môžete sledovať každý deň po 19.50 hod na Jednotke a všetky minulé časti zadarmo a bez reklamy v online archíve.

25 50 75 90

Galéria

Ján Hudok s rodinou na dovolenke.jpg Ján Hudook na cyklistických pretekoch.jpg Ján Hudok na paddle boarde.jpg Ján Hudok na dovolenke v Chorvátsku.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia