Úvod Novinky Osobnosti
Slovenka, ktorá hrala s legendárnym Enniom Morriconem
Slovenka, ktorá hrala s legendárnym Enniom Morriconem

Slovenka, ktorá hrala s legendárnym Enniom Morriconem

Sledujte rozhovor s Veronikou Vitázkovou, úspešnou flautistkou, ktorá bola hosťom Adelinho Trochu inak. 

Piatkový večer patril na Dvojke programu Trochu inak, ktorý sa vrátil na televízne obrazovky po krátkej pauze. Adela Vinczeová privítala aj slovenskú flautistku Veroniku Vitázkovú, ktorá si zahrala s legendárnym Enniom Morriconem. „To bolo úžasné. V orchestri som bola prvá flauta," pochválila sa Veronika.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Sympatická Slovenka má na konte niekoľko ďalších hudobných úspechov a tiež vystúpenia na prestížnych pódiách po celom svete. Zahrala si aj s Elinou Garanča, slávnou lotyšskou mezzosopranistkou. Kompletný rozhovor s Veronikou si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v našom online archíve.

Trochu inak nájdete aj v našom archíve

Jedným z hostí bol aj Milan Zimnýkoval. Obľúbeného slovenského moderátora spája s Adelou rovnaké rádio, v ktorom sa stretli ako kolegovia už pred niekoľkými rokmi. Reč bola o práci, popularite, ale aj šou Pečie celé Slovensko, ktorú bude Milan na jeseň moderovať spolu s Jurajom Bačom.

Junior, ako Milana diváci a poslucháči poznajú, si v Trochu inak zaspomínal na svoje začiatky a nevynechal ani konkrétnu situáciu s Adelou, ktorá ho podľa vlastných slov mimoriadne inšpirovala.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia