Úvod Novinky Osobnosti
Leto Heleny Tomkovej: So sestrou si doprajeme babský víkend
Leto Heleny Tomkovej: So sestrou si doprajeme babský víkend

Leto Heleny Tomkovej: So sestrou si doprajeme babský víkend

Okrem času so sestrou a jej rodinou trávi moderátorka čas na chalupe a pri spoznávaní nových miest.

Sympatická moderátorka relácie Peniaze Helena Tomková sa obzerá za tohtoročným letom, ktoré strávila so svojím synom, sestrou a jej deťmi.

Tí chodia na Slovensko z USA, a tak spoločne absolvujú množstvo výletov po Slovensku. Snažia sa pritom spoznávať jeho neobjavené časti.

„Máme radi našu chalupu neďaleko Piešťan, hory okolo sú super na turistiku, a na chalupe si užijeme aj bazén," hovorí Helena Tomková. Ako dodáva, toto leto boli aj pár dni v Chorvátsku na Istrii, no brušný vírus im dovolenku znepríjemnil.

„Vynahradili sme si to v Belianskych Tatrách, kde sme boli na týždeň, a zvládli sme nie len turistiku, ale aj množstvo aktivít so skvelou partiou ľudí," doplnila s úsmevom. Syn Danielko ešte stihol aj tenisový kemp.

August už bol pre Helenu Tomkovú pracovný, keďže sa pripravovala na jesennú sériu relácie Peniaze. Jej premiérovú časť si môžete pozrieť už v utorok 14. septembra o 22.05 hod na Jednotke.

Letná idylka Heleny Tomkovej

Opekačky v humne na chalupe, rodina, priatelia a dobrá nálada - to sú tie správne prísady ideálneho leta Heleny Tomkovej. Okrem toho spoločne so sestrou a jej deťmi spoznávajú neobjavené časti Slovenska.

„Hoci sa sestrine deti narodili a žijú v USA a aj ich tatino je Američan, tešíme sa, že veľmi pekne rozprávajú po slovensky. Všetko vďaka našej mamine, ktorá sa im veľmi venuje," hovorí s hrdosťou o sestriných deťoch, ktoré považuje za vlastné.

Kultúrne vyžitie cez leto si s rodinou doprajú na open air koncerte, tento rok sa vytancovali v Banskej Štiavnici na koncerte skupiny IMT Smile.

„So sestrou sa nám darí vziať si len pre seba aj jeden babský víkend a chodíme na jogový pobyt. Máme veľmi pekný vzťah a je to moja spriaznená duša, takže pre mňa je táto časť roka tou najobľúbenejšou," dodáva.

Hoci cez letné mesiace televíziu sleduje málo, čas si nájde na zaujímavé dokumenty na Dvojke alebo na komédie z európskej, hlavne francúzskej kinematografie.

Tipy na výlety Heleny Tomkovej

Dovolenky sú pre ňu rodinnou záležitosťou. Ako tipy na výlety radí ostrieľaná moderátorka Vysoké Tatry, tento rok objavili s rodinou čaro tých Belianskych.

„A ja nedám dopustiť ani na moje obľúbené Štrbské pleso a všetky turistické chodníčky v tejto časti Tatier," dopĺňa.

Zo zahraničia odporúča Malorku a Pugliu - destinácie, ktoré veľmi rada navštevuje so svojím najlepším priateľom Michalom.

Letné chute Heleny Tomkovej

Leto Helene Tomkovej chutí ako koláče s ovocím, ktoré práve dozrelo. „Máme radi bylinkové čaje aj na studeno. V okolí chalupy sú všetky možné bylinky a moja krstná mama a aj priateľky ma ich pomaly učia spoznávať. Na zimu ich už máme nasušených kopec," uviedla na záver.

Reláciu Peniaze môžete sledovať vždy v utorok o 22.05 hod na Jednotke a všetky časti zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Zdroj foto: Instagram Heleny Tomkovej

25 50 75 90

Galéria

Helena Tomková na koncerte.JPG Helena Tomková v Prahe.JPG Leto Heleny Tomkovej.jpg Helena Tomková na dovolenke s rodinou

Živé vysielanie ??:??

Televízia