Úvod Novinky Osobnosti
Simona Salátová sa vydala na cestu sebazdokonaľovania
Simona Salátová sa vydala na cestu sebazdokonaľovania

Simona Salátová sa vydala na cestu sebazdokonaľovania

Komička a stála hostka Silnej zostavy priznáva, že ju relácia posunula v osobnom aj profesionálnom živote. Začala aj cvičiť.

Hoci je komička a jej prácou i poslaním je zabávať ľudí, pri témach v Silnej zostave sa aj ona ponára hlbšie do každej diskutovanej problematiky, ktorú relácia rieši.

Ktoré témy v nej dodnes rezonujú a na ktorú diskusiu si spomína ako na najťažšiu? A ako sa jej pracuje s moderátorkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou. Aj to sa dozviete v rozhovore.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Silná zostava ju mení

„Silná zostava ma jednoznačne v živote posunula. Zmeny sa dejú po možno takých malých krôčikoch, ale keď uplynie nejaký čas, tak vždy má človek možnosť ich vidieť", prezradila Simona.

„V súvislosti s reláciou som sa musela zoči-voči postaviť niektorým veciam, ktoré súvisia s mojou vizážou a s mojím vizuálom a rozhodnúť sa definitívne, či to čo hovorím a to, čo vysielam, je viac ako vyzerám. A v tomto Silná zostava zohrala rozhodujúcu úlohu," priznáva Simona, ktorá sa vydala na cestu zdokonaľovania sa, a to nie len po komunikačnej stránke.

Simonino peklo

„Teraz som prišla z tréningu. Začala som cvičiť s takými elektrickými šokmi," prezradila nám v rozhovore.

Ide o cvičenie, pri ktorom robíte napríklad normálne výpady a pridajú vám k tomu elektrinu na telo. Takto vyzerá peklo," dodáva vždy optimisticky naladená stála hostka relácie Silná zostava, ktorú môžete sledovať v nových premiérových častiach každý štvrtok o 21.35 h na Jednotke po relácii Zlaté časy.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia