Úvod Novinky Osobnosti
Moderátorka relácie Dedovizeň dojala Adelu. Stačila jedna otázka
Moderátorka relácie Dedovizeň dojala Adelu. Stačila jedna otázka

Moderátorka relácie Dedovizeň dojala Adelu. Stačila jedna otázka

Bolo vidieť, že Adela zostala takmer bez slov.

Svetlana Surová ako správna Slovenka z Vojvodiny neprišla do relácie Trochu inak s prázdnymi rukami. Okrem napečených dobrôt priniesla ukázať aj čepiec, ktorý symbolizuje folklór a tradície. Tie sú ústredným motívom programu Dedovizeň, ktorý Svetlana moderuje.

Dedovizeň mapuje život Slovákov v zahraničí, ale aj opačne – život národnostných menšín na Slovensku. Je to aj Svetlanin prípad.

„Hovorí sa, že za všetkým hľadaj ženu, no ja som prišla na Slovensko vďaka mužovi. Bolo náročné nechať všetko tam a začať od nuly,“ priznala sympatická blondínka, ktorá čaká s manželom prvé bábätko.

Rozdiely medzi Srbmi a Slovákmi

Reč bola aj o kultúrnych rozdieloch medzi Srbmi a Slovákmi. Čo je pravda na tom, že Srbi si zo seba nezvyknú robiť žarty? „U nás v Srbsku sú ľudia trošku citlivejší. Dosť prežívame veci a veľmi dávame najavo svoje emócie a temperament,“ povedala Svetlana.

Do rozhovoru o kultúrnych rozdieloch sa zapojil aj Fero Joke, ktorý bol takisto hosťom relácie Trochu inak. „Keď som bol v Indii, žil som u jednej ženy, ktorá ma sleduje na sociálnej sieti. Bola to moslimská rodina, ktorá akceptovala hinduistov. Oni tam naozaj pekne žijú... Toto nám chýba,“ povedal známy komik.

V závere rozhovoru prekvapila Svetlana otázkou, ktorú Adela nečakala. A skúsená moderátorka zostala takmer bez slov... A ešte aj dojatá, priznala pred publikom v Divadle L+S, kde sa Trochu inak nakrúca.

zdroj foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia