Úvod Novinky Osobnosti
Elena Vacvalová sa lúči so Zlatými časmi. Dojímavé slová o Lasicovi
Elena Vacvalová sa lúči so Zlatými časmi. Dojímavé slová o Lasicovi

Elena Vacvalová sa lúči so Zlatými časmi. Dojímavé slová o Lasicovi

Vypočujte si reč obľúbenej moderátorky, ktorá divákov sprevádzala spolu s Milanom Lasicom štvrtkovým večerným programom.

Relácia Zlaté časy, ktorá bola niekoľko rokov stálicou štvrtkového večerného programu na Jednotke, uzatvára svoju televíznu púť. Od 28. októbra sa môžete tešiť na program s názvom Boli sme pri tom, ktorý odvysiela RTVS pri príležitosti 95. výročia rozhlasového a 65. výročia televízneho vysielania.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako hovorí Elena Vacvalová, v živote človeka prichádzajú aj také chvíle, keď sa musí rozlúčiť aj s tým, čo mal veľmi rád. „Aj keby to boli priamo zlaté časy,“ uviedla trefne obľúbená moderátorka. Vo svojej reči si zaspomínala aj na Milana Lasicu.

„Bol to jedinečný človek, úžasný partner, človek, od ktorého som sa ja veľmi veľa naučila,“ povedala Vacvalová, ktorá priznala, že sa jej veľmi často sníva. Jeden z posledných snov mala práve s maestrom Lasicom.

Podľa vlastných slov sa v sne pozerala na štart rakety a zrazu popred tú raketu prechádzal Milan Lasica. Keď sa ho opýtala, čo tam robí, zastavil sa a povedal:

„Ja viem, ja by som tu už nemal byť. Ja tu vlastne už ani nie som. Ale veľmi sa na to nespoliehajte.“

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia