Úvod Novinky Osobnosti
Herečka a komička Lujza o chvíli, keď jej padlo sebavedomie
Herečka a komička Lujza o chvíli, keď jej padlo sebavedomie

Herečka a komička Lujza o chvíli, keď jej padlo sebavedomie

Populárna herečka a stand-up komička Lujza Garajová Schrameková prehovorila aj o nástrahách online vyučovania svojich detí.

Lujzu Garajovú Schramekovú poznajú ľudia nielen z divadelných dosiek, ale aj z rozhlasového éteru. Jej zábavná rubrika Denník matky v Rádio Slovensko prinášala úsmevné pohľady na materstvo.

O jeho vtipných úskaliach porozprávala aj Danovi Danglovi, v ktorého tíme sa objaví v súťažno-zábavnej šou Milujem Slovensko. Témou je totiž škola a s tou má Lujza dosť spoločného (okrem toho, že do školy chodila).

Vedeli ste, že vyštudovala sociálnu pedagogiku a ako čerstvá mamička štátnicovala? Dokázala svoje pedagogické znalosti využiť pri online vyučovaní detí počas pandémie?

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


A ako vychádza so svokrou – učiteľkou? Pripravte sa aj na vtipný komentár jej syna, po ktorom jej padlo pedagogické sebavedomie.

Okrem Lujzy Garajovej Schramekovej sa v tíme Dana Dangla predstaví učiteľ Roman Veverka a moderátorka Jana Majeská. Ich protihráčmi v Adelinom tíme budú speváčka Katka Koščová, učiteľ Dávid Králik a moderátor Ľudovít Mravec Jakubove.

Sledujte v piatok o 20.30 hod. na Jednotke.

Foto: Instagram Lujzy Garajovej Schramekovej

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia