Úvod Novinky Osobnosti
RTVS prinesie počas sviatkov štyri podoby legendárneho Jozefa Kronera
RTVS prinesie počas sviatkov štyri podoby legendárneho Jozefa Kronera

RTVS prinesie počas sviatkov štyri podoby legendárneho Jozefa Kronera

Postavy, ktoré stvárnil herecký velikán Jozef Kroner, sú legendárne.

Počas najkrajších sviatkov roku Vianoc uvidíte nezabudnuteľného slovenského herca Jozefa Kronera v štyroch podobách.

Štedrý večer vám na Dvojke od 20:25 hod. spríjemní televízna veselohra Kubo. Jej hlavný hrdina je síce hlúpy, no bohatý richtárov syn. Lakomí rodičia zaňho chcú vydať svoju dcéru. Autor zosmiešňuje uprednostňovanie majetkových záujmov pred životným šťastím.

Taktiež počas Štedrého večera, konkrétne od 22:55 hod., ponúka Jednotka televízny film Rysavá jalovica o trampotách Adama Krta, ktorý na jarmoku kúpi jalovicu od suseda Trnku.

KRONER_KOLAZ.jpg

Na druhý sviatok vianočný môžete od 20:20 hod. sledovať na Jednotke komédiu Pacho, hybský zbojník. Ide o jeden z najúspešnejších slovenských filmov.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Od pondelka 27. decembra do stredy 29. decembra vysielame od 20:30 hod. na Jednotke trojdielny televízny film Sváko Ragan, ktorý prináša nielen dobrú zábavu, ale i pohľad na myjavskú lokalitu s mnohými rázovitými zvykmi a postavičkami.


A na záver ešte jeden programový tip.

O rodinnom živote a najznámejších divadelných rolách Jozefa Kronera sa dozviete viac v relácii Predvianočná návšteva v rodine Kronerovcov, ktorú vysielame vo štvrtok 23. decembra od 15:00 hod. na Trojke.

Foto: TASR

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia