Úvod Novinky Osobnosti
Celeste Buckingham v Neskoro večer: Dávam si detox od mužov
Celeste Buckingham v Neskoro večer: Dávam si detox od mužov

Celeste Buckingham v Neskoro večer: Dávam si detox od mužov

Známa speváčka prehovorila o svojej kariére, duševnom zdraví, vzťahoch aj japonskej filozofii.

Celeste Buckingham patrí k neprehliadnuteľným slovenským umelcom. Speváčka s americko-švajčiarskymi koreňmi, ktorá získala už štvrtýkrát titul najhranejší mladý autor, bola hostkou v talkšou Neskoro večer.

V rozhovore s Petrom Marcinom priznala, že po niekoľkých nevydarených vzťahoch si od mužov dáva detox a koncentruje sa na novú tvorbu.

Človek po šiestich nevydarených vzťahoch začne premýšľať, že možno to nie je ich vinou, ale niečo je so mnou. Takže som si povedala, že dám si detox a som teraz single,“ povedala so smiechom Celeste Buckingham.

Celeste Buckhingham

V živote ju inšpiruje aj japonská filozofia, s ktorou sa stretla počas svojho pobytu v Japonsku. Keďže jej jedna myšlienka mimoriadne učarovala, rozhodla sa, že si ju nechá vytetovať.

Znamená to láska na druhý pohľad. Že vlastne človek sa nezamiluje na prvýkrát, to nie je reálna láska. Skutočná láska je, keď sa na toho druhého človeka pozriem a napriek všetkému, čo sme spolu zažili, tak ho milujem stále.“

Začne spievať po slovensky?

Dnes už sa Celeste naplno venuje príprave nového albumu, ktorý by mal vyjsť už čoskoro. Pred dvoma mesiacmi vydala novú skladbu s názvom Feel, ku ktorej na Madeire natočila videoklip.

Hoci je jej tvorba predovšetkým v anglickom jazyku, nevylučuje ani ďalšie slovenské skladby. „To by musel ale napísať nejaký Ivan Tásler, lebo s mojou slovenčinou... Ja som sa po slovensky naučila rozprávať na Záhorí, a potom v Petržalke,“ priznala sa speváčka.

Moderátor si však pre svoju hostku pripravil prekvapenie. Text jej známeho hitu Run, run, run preložil, takže Celeste si mohla svoj veľký hit zaspievať aj v slovenčine.

Po pôvodnej verzii nasledovala aj verzia s názvom Rum, rum, rum, ktorú pripravil Peter Marcin.

Vypočujte si obe verzie skladby aj vy:

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Psychické problémy a bodyshaming

Talentovaná speváčka sa netají tým, že posledné mesiace pre ňu neboli jednoduché. Bojovala s psychickými problémami, poruchami príjmu potravy a na sociálnych sieťach neraz čelila urážkam a bodyshamingu. Tomu sa vzoprela, no neustály boj ju vyčerpával.

Urobila som si zo seba takého bojovníka pre seba a pre druhé ženy, aby sme už neboli posudzované na základe našej váhy. Naša hodnota nie je prepojená s váhou, našimi kilami,“ uviedla v relácii Hosť Nory Gubkovej.

Pomohlo jej, keď si problémy priznala sama pred sebou, vyhľadala pomoc odborníkov a zmenila prostredie. Pred rokom sa odsťahovala za rodičmi, ktorí už niekoľko rokov žijú na Madeire. Na krásnom ostrove si kúpila dom a začala sa venovať vlastnému zdraviu.

Celú epizódu obľúbenej talkšou Neskoro večer si môžete pozrieť v online archíve zadarmo a bez reklám. Pozvanie prijala aj herečka Dana Droppová a informatik Martin Spano.

Premiérové časti vysielame vždy v sobotu večer na Jednotke. Už 29. januára sa môžete tešiť na zaujímavých hostí, ktorými budú Lívia Bielovič, Maroš Baňas a Milo Suchomel.

FOTO: Instagram / Celeste Buckingham

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia