Úvod Novinky Osobnosti
Angelika Sbouli otvorene: Toto bola jedna z najťažších scén v Priznaní
Angelika Sbouli otvorene: Toto bola jedna z najťažších scén v Priznaní

Angelika Sbouli otvorene: Toto bola jedna z najťažších scén v Priznaní

Čo prezradila herečka z úspešného seriálu Priznanie v talkšou Trochu inak?

Mladá herečka Angelika Sbouli o sebe aj napriek exotickému priezvisku, ktoré zdedila po svojom marockom otcovi, hovorí ako o Češke. Angelika sa totiž v Česku narodila, vyštudovala konzervatórium a neskôr pokračovala v štúdiu psychológie.

Dnes sa okrem psychológie venuje aj herectvu. Práve to ju preslávilo nielen medzi českými divákmi, ale aj na Slovensku. Vďaka postave Lejly, ktorú sympatická herečka stvárňuje v obľúbenom slovenskom seriáli Priznanie, ju poznajú státisíce Slovákov.

 

Útek pred vojnou si vyžaduje silu a odvahu

Angelika v talkšou Trochu inak priznala, že natáčanie seriálu Priznanie bolo silným zážitkom, za ktorý je nesmierne vďačná.

Pre mňa najsilnejšia téma, ktorú Lejla prináša, je pravdepodobne veľká životná sila a túžba život uskutočniť,“ povedala herečka.

Dodala, že obdivuje silu a odvahu, ktorou musí disponovať žena prinútená opustiť svoju rodnú zem. Sama si počas natáčania kládla otázku, či by to v skutočnom živote dokázala.

Jedna z najsilnejších scén

Scénu z dodávky, v ktorej dochádza kyslík, si pamätá azda každý divák seriálu Priznanie. Na natáčanie tejto scény nikdy nezabudne ani Angelika, pre ktorú to bolo mimoriadne náročné.

„To bolo vyslovene silné aj pre mňa ako pre herečku. Hoci som vedela, že sa to tam iba hráme a že to nie je pravda. Ale to bábätko tam bolo živé, dvojmesačné,“ popísala Angelika.

„Musím povedať, že niekedy to herectvo je obohacujúce v tom zmysle, že človek môže zažiť situácie, do ktorých by sa inokedy nedostal a ponúkne mu to ďalší uhol pohľadu. A ten zážitok, keď sme boli zatvorení v tej dodávke, hrali sme, že nemôžeme dýchať a tí ľudia okolo mňa začali umierať a to bábätko vážne plakalo, tak to bolo veľmi silné,“ uzatvorila.

Celý rozhovor s hviezdou seriálu Priznanie nájdete v archíve Trochu inak, kde si ho môžete pozrieť zadarmo, bez reklamy a bez ďalších obmedzení. V archíve RTVS nájdete aj ostatné odvysielané epizódy talkšou Trochu inak.

Na ďalšiu epizódu sa môžete tešiť už 11. marca o 21:55 hod. na Dvojke a online na webe RTVS.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia