Úvod Novinky Osobnosti
Ondro Kandráč o kruhoch pod očami. Budí sa každých 15 minút
Ondro Kandráč o kruhoch pod očami. Budí sa každých 15 minút

Ondro Kandráč o kruhoch pod očami. Budí sa každých 15 minút

Čo ja viem s Ondrom Kandráčom, Ľubicou Čekovskou a Jánom Lašákom sledujte vo štvrtok na Jednotke.

Keď vstúpil do štúdia Čo ja viem, prepadli ho silné spomienky. Ondrej Kandráč sa predstaví v konkurencii tých, ktorí už v minulosti obľúbenú šou Jednotky vyhrali – zahrá si proti Ľubici Čekovskej a Jánovi Lašákovi.

„Zmocňuje sa má nostalgia, nakrúcali sme v tomto štúdiu Slovensko hľadá superkraj, súťažili sme za Prešovský kraj. Hneď som si na to spomenul. Okrem toho sa tu nahrávalo aj Zem spieva a mnoho podarených výrob. Je to pre mňa návrat ku koreňom,“ rozhovoril sa.

Kandráč v šou Čo ja viem pred piatimi rokmi zdolal Luciu Gulišovú a Rada Kurica. „Bolo to tesné, vyhral som takmer zázrakom. Bolo to skôr o šťastí,“ zaspomínal si.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


A obľúbený muzikant a moderátor si trúfa vyhrať opäť. „Človek, ktorý nesníva, stratil zmysel života. Môj syn hovorí, že nie je dôležité vyhrať, dôležité je byť najlepším. Ale tak pravdivo, je jedno, kto to vyhrá. Dôležité je, nech si to užijeme a zabavíme sa, zabavia sa aj diváci,“ povedal.

A ako prebiehala príprava Ondra Kandráča? „Dostatok spánku, ovocie, zelenina, beh, posilňovňa...“ zasmial sa.

V skutočnosti bola presne opačná. „Máme doma malú princezničku, má rok a pol. Chceme ju odnaučiť od kojenia, ja som s ňou v jednej izbe, manželka v druhej. Budím sa každých pätnásť minút,“ opísal situáciu doma.

„Dôležité je mať pozitívnu atmosféru a radosť v duši. Keď to máte, je jedno, či spíte alebo nie.“

Čo ja viem s muzikantmi Ondrom Kandráčom, Ľubicou Čekovskou a majstrom sveta z Göteborgu Jánom Lašákom vysielame vo štvrtok od 20:30 hod. na Jednotke. Pomocou mobilnej aplikácie s nami hráte aj vy a ak vyplníte svoje údaje, môžete vyhrať.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia