Úvod Novinky Osobnosti
Zoznámte sa s novými moderátorskými dvojicami Správ RTVS
Zoznámte sa s novými moderátorskými dvojicami Správ RTVS

Zoznámte sa s novými moderátorskými dvojicami Správ RTVS

Večerné spravodajstvo RTVS budú po niekoľkých rokoch opäť moderovať dvojice.

Správy RTVS budú moderovať od 14. mája opäť dvaja moderátori. Diváci večerného spravodajstva RTVS sa môžu tešiť na „stálice“ našich obrazoviek, ale aj nové posily.

Janette Štefánková vytvorí dvojicu s Andrejom Bálintom, Klaudia Suchomel-Guzová s Ľubomírom Bajaníkom a Simona Simanová s Viliamom Stankayom.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Moderátori spravodajstva sa zhodujú v jednom – bude to pre nich obrovská výzva, no jedným dychom dodávajú, že sa na to mimoriadne tešia.

Radosť aj pocit zodpovednosti

Ako nám v rozhovore prezradila Klaudia Suchomel-Guzová, prvý živý vstup, ktorý pre spravodajstvo RTVS robila ešte ako redaktorka, bol práve s Ľubomírom Bajaníkom.

Vtedy nikto netušil, že sa o pár rokov stretnú spoločne ako moderátori správ. „Spočiatku som fakt, že budem moderovať správy RTVS musela tajiť, oslávila som to však na večeri s manželom,“ povedala pre náš web Klaudia.

Andrej Bálint priznal, že, keď mu nadriadený oznámil túto novinku, docvaklo mu to až o čosi neskôr. Na moderovanie Správ RTVS sa mimoriadne teší, cíti však aj obrovskú zodpovednosť.

„Som veľmi rád, že po rokoch osviežime vysielanie nášho večerného spravodajstva. Verím, že sa nové dvojice dokonale zladia a že si ich diváci obľúbia. Zároveň pevne verím, že pre divákov RTVS bude okrem dennej dávky objektívnych informácií aj táto milá novinka dôvodom pre zachovanie priazne nášmu televíznemu spravodajstvu,“ povedal generálny riaditeľ Jaroslav Rezník.

zdroj foto: RTVS

25 50 75 90

Galéria

Moderátori Správ RTVS Klaudia Suchomel Guzová a Ľubomír Bajaník - nová spravodajská dvojica RTVS Janette Štefánková a Andrej Bálint - nová spravodajská dvojica RTVS Simona Simanová a Viliam Stankay - nová spravodajská dvojica RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia