Úvod Novinky Osobnosti
Sme bohyne, odkazuje Ema Müller ostatným ženám
Sme bohyne, odkazuje Ema Müller ostatným ženám

Sme bohyne, odkazuje Ema Müller ostatným ženám

Dcéra obľúbenej moderátorky a hudobníka bola hostkou v Trochu inak.

Len 28-ročná Ema sa stihla presláviť nielen na rodnom Slovensku, ale aj v zahraničí.

Hoci má známych rodičov, rozhodla sa začať od nuly a vydala sa vlastnou cestou. Dcéra Sone Müllerovej a Richarda Müllera dnes žije v Paríži, kde sa venuje móde aj Instagramu.

Sebaláska, toxický vzťah aj pochybnosti

Ako Ema otvorene priznáva, často ju trápia pochybnosti a obavy, s ktorými musí zápasiť. Počas prvej vlny pandémie sa rozhodla, že o týchto témach začne hovoriť aj verejne.

Od tej doby je jej Instagram plný úprimných spovedí, zamyslení aj autentických fotiek.

„Ja som celkom sebadeštruktívny typ – viem, čo je pre mňa dobré a veľakrát to nerobím. A toto ja som začala riešiť na tom Instagrame a mne to veľmi pomáha niekedy, že si poviem: Vidíš, ja to tým babám hovorím, že toto ti ubližuje, a prečo ja si stále ubližujem? ,“ povedala otvorene.

Počas náročnej cesty sebaspoznávania si prešla mnohými turbulentnými obdobiami, dlhší čas dokonca zostávala v toxickom vzťahu. Dôvodom bol strach zo samoty aj zlyhania. Aj o tejto kapitole otvorene hovorila na svojich sociálnych sieťach a v podcaste.

Ema Muller - Trochu inak s Adelou.png

O týchto témach sa často rozpráva aj s mamou, Soňou Müllerovou. Napriek tomu, že známa moderátorka počas svojho dospievania podobné témy neriešila, svojej dcére je veľkou oporou.

Mama mi povedala, že vtedy sa to neriešilo. Oni mali také životy, že si sa nemohla postaviť a rozmýšľať nad tým, že prečo mi je zle a čo s tým urobím,“ povedala Ema.

Som bohyňa

Na sociálnych sieťach sa Ema venuje aj sebaláske. Ako vysvetlila, vzťah k svojmu telu si budovala veľmi dlho.

Skúšala som červený rúž, lebo som sa páčila sama sebe v červenom rúži. Tak som si ho dávala, aby som mala lepší deň. Ja sa niekedy aj hladkám,“ dodala s úsmevom.

Nakoniec dospela k poznaniu, že krása sa skrýva v každej žene, len ju musí sama objaviť. Aj toto presvedčenie ju motivovalo k tomu, aby začala vyrábať tričká s nápisom: Som bohyňa, všetky sme.

Túto myšlienku začala šíriť najprv na Instagrame, kde spojila širokú komunitu žien. Dnes jej tričká nosia stovky dievčat a žien.

Ema však upozorňuje aj na toxickú sebalásku. Podľa nej je dôležité, aby sa človek prijal taký aký je, no zároveň menil veci, ktoré mu vadia.

Ja sa chcem prijať taká, aká som, no na druhej strane ja sa chcem sebe páčiť. Keď sa mi niečo nepáči, tak to chcem zmeniť,“ dodala.

Celý rozhovor Adely Vinczeovej s Emou Müllerovou nájdete v online archíve RTVS, kde si môžete pozrieť všetky odvysielané epizódy zadarmo a bez reklám.

FOTO: Instagram / emamuller

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia