Úvod Novinky Osobnosti
Raperka Sima Hegerová: K politike sa nevyjadrujem, nechcem rozdeľovať fanúšikov
Raperka Sima Hegerová: K politike sa nevyjadrujem, nechcem rozdeľovať fanúšikov

Raperka Sima Hegerová: K politike sa nevyjadrujem, nechcem rozdeľovať fanúšikov

Hostkou Trochu inak bola úspešná slovenská speváčka Simona Hegerová.

Raperka Sima patrí k najúspešnejším speváčkam na súčasnej slovenskej hudobnej scéne. Jej texty sú plné emócií a ako uviedla v rozhovore v talkšou Trochu inak, cez hudbu ventiluje všetky pocity aj myšlienky.

„Tým, že si sama píšem texty, tak v hudbe odovzdávam pocity, ktoré sú častokrát rôzne,“ povedala Sima, ktorá si práve vďaka svojej autentickosti a úprimnosti získala tisíce fanúšikov.

SIMA.jpg Sima sa netají svojou láskou k parochniam.

Hoci má len 26 rokov, jej texty dokážu osloviť aj staršiu generáciu žien. Nedávno sa zoznámila so svojou 76-ročnou fanúšičkou, ktorá dokonca navštívila jej koncert.

Najvyšší vek, ktorý som postrehla na svojom koncerte bola pani, ktorá mala 76... Potom sa prišla so mnou odfotiť po koncerte a tam mi povedala, že počúva moju hudbu so svojou dcérou a jej deťmi,“ prezradila s úsmevom.

Za fanúšikov sa aj pobije

Sima sa netají tým, že svojich fanúšikov si nesmierne váži. Ako povedala v rozhovore s Adelou, nebyť fanúšikov, nie je tu ani ona. Na svojich fanúšikov je podľa svojich slov veľmi háklivá a ak sa ich niekto dotkne, okamžite zasiahne:

Teraz som mala koncert a jeden človek urazil mojich fanúšikov. A dopadlo to tak, že som si myslela, že sa tam pobijeme. Ja som na to naozaj háklivá, lebo ja to beriem tak, že nebyť tých ľudí, nie som tu ani ja a kto uráža ich, uráža aj mňa,“ povedala.

Hoci sa Sima v hudbe a na sociálnych sieťach venuje mnohým témam, jednej téme sa vyhýba veľkým oblúkom.

Keď sa jej Adela opýtala, či je podobnosť jej priezviska s priezviskom slovenského premiéra náhodná, Sima sa zasmiala a dodala, že politika je celkom mimo oblasť jej záujmu.

„Ja sa k politike nikdy nevyjadrujem. Ja robím hudbu a robím ju pre ľudí. Bez ohľadu na to, koľko majú rokov, akého sú pohlavia a politika je niečo, čo by mojich fanúšikov rozdeľovalo. A myslím si, že úplne zbytočne... Ja to beriem tak, že v čom sa nevyznám, tak o tom nerozprávam,“ vysvetlila Sima.

Celý rozhovor s raperkou Simou si môžete pozrieť v našom online archíve zadarmo a bez reklám.

Pozvanie do poslednej epizódy prijala aj etnologička Ľubica Voľanská a vedecká pracovníčka Úradu priemyselného vlastníctva Beata Puobišová.

25 50 75 90
FOTO: RTVS a Instagram / SIMA

Živé vysielanie ??:??

Televízia