Úvod Novinky Osobnosti
Štyri tváre Judit Pecháček: Zakaždým je iná žena
Štyri tváre Judit Pecháček: Zakaždým je iná žena

Štyri tváre Judit Pecháček: Zakaždým je iná žena

Niekoľko ženských osudov v podaní jednej herečky. Judit Pecháček si na hereckom plátne prešla rôznymi cestami za šťastím.

Slovenská herečka zahviezdila v niekoľkých filmoch. Na svojom konte má ocenenia za najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe vo filme Piargy a Fair play.

Judit Pecháček počas svojej hereckej kariéry prevzala rolu rôznych ženských postáv, ktoré sa od seba diametrálne odlišujú.

Vytrvalá a cieľavedomá Anna

fair play700.jpg

Ako mladá šprintérka Anna zabojovala o účasť v olympijských hrách. Judit Pecháček sa predstavila v úlohe talentovanej športovkyne v čase totalitného režimu v osemdesiatych rokoch.

Vo filme Fair play sa mladá, cieľavedomá a vytrvalá Anna dostáva do programu špecializovanej lekárskej starostlivosti. Tento program jej má zaručiť kvalifkáciu na olympiádu formou zakázaného dopingu. Keď sa dostavia prvé zdravotné problémy, Anna zisťuje pravdu o liečbe. Snaží sa programu vzoprieť a dosiahnuť profesionálny výkon sama.

Sebavedomá a sebestačná Jucika

cas_nadeji.jpeg

Sebestačná, sebavedomá a pôvabná Jucika žije prácou modistky, ktorá ju napĺňa. V živote stretáva rôznych mužov, ale žiaden z nich nie je ten pravý.

Po prekonaní niekoľkých nešťastných lások sa ocitá v milostnom trojuholníku. Samostatná Jucika s pochybným renomé je dlhoročnou milenkou a tajnou láskou ženatého Gézu v historickom seriáli Čas nádejí.

Týraná a posadnutá Svetlana

pechacek_tajne_zivoty.png

Kontrastom k sebavedomej a sebestačnej Jucike je zrútená Svetlana Kubíková. Judit Pecháček v seriáli Tajné životy stvárnila postavu Svetlany, matky dvoch detí, ktorá sa ocitá v azylovom dome. Po úteku z tyranského vzťahu stretáva na internete nového muža, ktorý sa stáva stredobodom jej vesmíru.

Kvôli tejto posadnutosti zanedbáva svoje deti, k čomu prispieva aj jej ľahká mentálna diagnóza. Závislá na novom mužovi zamyká svoje deti v izbe. Ponecháva ich bez večere, kým jemu varí a perie.

Chudobná a ctižiadostivá Juliša

Judit Bárdos a Daniel Fischer, Piargy

Muži hýbu aj životom mladej devy Juliši Kmetikovej vo filme Piargy. Krásne, chudobné a ctižadostivé dievča dúfa, že jedného dňa získa spoločenské postavenie a uznanie vydajom za dobrého chlapa.

Judit Pecháček sa predstavila v ďalšom habite, ale tentokrát sa pri naplnení svojho sna nespolieha sama na seba. Vydá sa za syna najbohatšieho statkára, aby si zabezpečila lepší život. V úlohe Juliši sa Judit Pecháček opäť ocitá v ľúbostnom trojuholníku, ktorý neutají dlho.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia