Úvod Novinky Osobnosti
Deväť tvárí Zuzany Mauréry. Herečka zverejnila koláž svojich obľúbených rolí
Deväť tvárí Zuzany Mauréry. Herečka zverejnila koláž svojich obľúbených rolí

Deväť tvárí Zuzany Mauréry. Herečka zverejnila koláž svojich obľúbených rolí

Herečka, ktorú môžete vidieť v seriáli Čas nádejí, má na konte mnoho úspešných rolí.

Na svojej sociálnej sieti sa s fanúšikmi podelila o niekoľko z nich. Koláž deviatich fotografií zachytáva napríklad Zuzanu Mauréry ako Madame de Chartres z historického seriálu Mária Terézia.

Ten patril medzi mimoriadne úspešné projekty RTVS.

Na ďalšej fotografii je Zuzana Mauréry v postave Evy, riaditeľky azylového domu v seriáli Tajné životy.

Úspešný seriál hovoril otvorene o tajomstvách, skrývaných za múrmi domovov, vine a nevine, nádeji a druhej šance ľudí, ktorí hľadajú nové začiatky v živote za pomoci pracovníkov azylového domu.

Zuzana Mauréry zahviezdila aj vo filme Učiteľka, kde stvárnila hlavnú rolu. Snímka, ktorej dej sa odohráva na počiatku 80. rokov, rozpráva príbeh o zdanlivo empatickej pedagogičke, ktorá prostredníctvom žiakov manipuluje rodičov.

Sympatická herečka si zahrala aj v historickom filme Slúžka, ktorý mal kino premiéru len minulý rok. Snímka, ktorá rozpráva príbeh dvoch dievčat zmietaných citovou neistotou, sa na televízne obrazovky Jednotky dostala začiatkom roku 2024.

Najnovším hereckým počinom Zuzany Mauréry je seriál Čas nádejí, ktorý môžete sledovať na Jednotke. V ňom stvárňuje Grétu Violu, matku mladého Gézu.

Pôvodný historický seriál RTVS sa po odvysielaní prvej časti stal absolútnym diváckym hitom a každú nedeľu trhá ďalšie rekordy.

Sledovať ho môžete vždy v nedeľu o 20:30 hod. alebo online v našom archíve, kde je dostupný zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90
FOTO: nstagram / Zuzana Mauréry

Živé vysielanie ??:??

Televízia