Úvod Novinky Osobnosti
Toto ste o Gézovi z Času nádejí nevedeli. Daniel Žulčák nie je iba herec
Toto ste o Gézovi z Času nádejí nevedeli. Daniel Žulčák nie je iba herec

Toto ste o Gézovi z Času nádejí nevedeli. Daniel Žulčák nie je iba herec

Vedeli ste, že sa okrem herectva venuje aj hudbe? Hrá v kapele Orchester Jeana Valjeana.

Herec Daniel Žulčák momentálne hviezdi v seriáli RTVS Čas nádejí. Hrá syna Jonáša a Gréty Gézu Violovského, ktorý sa výhodne ožení s Rózou. Scenár k seriálu sa mu hneď zapáčil, ako aj samotná výroba. „Zaujímavý a iný je v tom, že sa to veľmi podobá filmovej výrobe. Je na to omnoho viac času a je tam omnoho viac behov pri istých obrázkoch,“ hovorí.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Okrem toho, na seriáli oceňuje jeho historický kontext a celý scenár prispôsobený dobe, v ktorej sa dej odohráva. „Je to vlastne dobovka, kde sa hráme 100 rokov dozadu. Aj tá reč je trochu iná, aj ten scenár je taký. Snažíme sa priblížiť tej dobe. To sa mi na tom najviac páči,“ dodal.

čas_nádejí.jpg

Daniel Žulčák v Čase nádejí

Mnohí možno netušia, že Daniel je aj skvelý hudobník. Pôsobí v kapele Orchester Jeana Valjeana, spolu s Danielom Fischerom, Lukášom Dózom, Ďurom Vargom a Vojtechom Geletom. Daniel hrá na klávesy a aj spieva. Na klávesy chodí hrať aj do kapely Morena, ktorú tvorí Dominika Kavaschová a Andrea Bučko.


Seriál Čas nádejí môžete sledovať každú nedeľu o 20:30 na Jednotke. Odvysielané časti sú dostupné v archíve RTVS.

25 50 75 90

Galéria

Róza Belzberg - Dana Morávková Géza Violovský - Ján Žulčák Čas nádejí Čas nádejí, seriál RTVS 623-2610-0121-0000#1_Cas_nadeji_zo_zakulisia.mp4 CAS_NADEJI_05_1.221.1.jpeg CAS_NADEJI_06_1.154.1.jpeg CAS_NADEJI_05_1.646.1.jpeg CAS_NADEJI_05_1.638.1.jpeg CAS_NADEJI_05_1.518.1.jpeg CAS_NADEJI.jpg cas_nadeji.jpg
Zdroj: Instagram/zulchucknoris

Živé vysielanie ??:??

Televízia