Úvod Novinky Osobnosti
Marianna Ďurianová sa môže stať Slovenkou roka. Ktoré ženy najviac obdivuje?
Marianna Ďurianová sa môže stať Slovenkou roka. Ktoré ženy najviac obdivuje?

Marianna Ďurianová sa môže stať Slovenkou roka. Ktoré ženy najviac obdivuje?

Moderátorku športu RTVS nominovali na Slovenku roka v kategórii médiá a komunikácia.

Minulý rok túto kategóriu vyhrala moderátorka Dámskeho klubu Iveta Malachovská, tento rok sú nominované až dve tváre RTVS, moderátorka Marianna Ďurianová a Marta Jančkárová. Trojicu nominovaných uzatvára ďalšia moderátorka Simona Frantová.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Týždenník Slovenka v spolupráci s RTVS odštartoval 16.ročník čitateľskej ankety Slovenka roka, v utorok 6. februára. Nominačná komisia vybrala 27 úspešných Sloveniek nominovaných v deviatich kategóriách.

Tvár Športu RTVS Marianna Ďurianová sa z nominácie veľmi teší. „Som nesmierne potešená, že som sa ocitla medzi nominovanými Slovenkami, ktoré majú za sebou kus dobrej práce a sú pre našu spoločnosť prínosné. Je to pre mňa veľmi príjemné prekvapenie a postupne sa s tou myšlienkou zžívam,“ povedala nám.

Slovenka roka podľa Marianny

Aká by mala podľa nej byť Slovenka roka ako žena? „Určite obetavá, ale nie na úkor svojho zdravia, pracovitá, ale nie na úkor svojej vnútornej pohody, dobrá time manažérka, aby zvládla všetky úlohy bez časového stresu, dobrosrdečná, reprezentatívna a milujúca. Svojím spôsobom výnimočná, ale zároveň, aby príliš nedráždila. No, má to ťažké tá ´Slovenka roka´,“ zasmiala sa.

Marianna Ďurianová

Ona sama veľmi obdivuje všetky pracujúce matky, ktoré dokážu zvládnuť milión úloh s úsmevom na tvári a pokojom v duši. „Tiež ženy, ktoré sú vo svojich presvedčeniach neochvejné a dokážu ísť hrdo za svojím cieľom, ale so zdravou dávkou sebareflexie. Mám okolo seba mnoho takýchto žien a sú pre mňa inšpiráciou,“ dodala.

Marianne Ďurianovej blahoželáme a vy sa mená laureátok dozviete 21. júna počas galavečera v Slovenskej filharmónii a v priamom prenose RTVS na Jednotke.

25 50 75 90

Galéria

Marianna Ďurianová, oto 2020 marianna ďurianová Marianna Ďurianová Marianna Ďurianová na prechádzke Bratislavou.jpg Marianna Ďurianová v lete pri športe.jpg Marianna Ďurianová so synčekom.jpg Tajomstvo mojej kuchyne - Marianna Ďurianová.jpg Voda spieva.png Marianna Durianova Marianna Ďurianová

Živé vysielanie ??:??

Televízia