Úvod Novinky Osobnosti
Daniel Žulčák z Času nádejí o intímnych scénach. Takto to v skutočnosti funguje
Daniel Žulčák z Času nádejí o intímnych scénach. Takto to v skutočnosti funguje

Daniel Žulčák z Času nádejí o intímnych scénach. Takto to v skutočnosti funguje

Natáčanie milostných scén nie je vôbec komfortné. Svoje o tom vie aj herec Daniel Žulčák.

Herecká dvojica Judit Pecháček a Daniel Žulčák sa dostali do povedomia divákov ako milenecký pár zo seriálu Čas nádejí. Málokto vie, že v skutočnosti sú spolužiaci a dlhoroční priatelia.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V seriáli Čas nádejí udržujú niekoľkoročný utajovaný vzťah Gézu a Juciky. Okrem krásnej modistky Juciky sa v Gézovom živote objavujú ďalšie dve ženy - manželka Róza a mladá Vesna. S každou z týchto žien strávil niekoľko milostných momentov.

čas nadeji.jpg

Nie je bozk ako bozk

Ľudí často zaujíma, ako sa natáčajú ľúbostné obrazy a ako sa pritom herci cítia. Daniel Žulčák odpovedal na zvedavé otázky Kulyho v relácii Hit roka . „Toto ma zaujíma, že ako to robíte?“

„Veľmi ťažko sa točia intímne scény, pretože sú tam kameramani, sú tam zvukári. Ono to vyzerá pekne, že niekde v tej stodole sme sami dvaja a cmukáme sa, ale nie je to tak. Veľa ľudí ťa kontroluje a je to naozaj nepríjemné. Pre baby ešte viac, ako pre chalanov,“ opisuje Daniel Žulčák svoje herecké zážitky.

Napriek tomu, že sa na pľaci snažia podať dôveryhodný výkon, aby to na divákov pôsobilo reálne, skutočnosť je iná. „Nie je to bozk, ako keď sa bozkávaš s priateľkou alebo so ženou,“ vysvetľuje herec.


Daniel Žulčák si tiež s humorom zaspomínal na reakciu svojej maminy po tom, ako sa v prvej epizóde objavili intímne zábery. „No a sexuálne scény a rovno s dvoma! Čo budú ľudia v dedine hovoriť,“ opýtala sa ho mama po prvej epizóde, v ktorej v úlohe Gézu strávil svadobnú noc s Rózou a milostné chvíle v stodole s Vesnou.

Na divákov čakajú ešte tri epizódy seriálu Čas nádejí . Nenechajte si ich ujsť každú nedeľu večer o 20:30 na Jednotke .

25 50 75 90

Galéria

čas nádejí.jpg čas nádejí.jpg cas_nadeji.jpeg TRETIA_CAST_1.670.1 (1).jpg STVRTA_CAST_1.301.1.jpg CAS_NADEJI_05_1.165.1.jpg CAS_NADEJI_05_1.467.1.jpg cas_nadeji.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia