Úvod Novinky Osobnosti
FOTO: Stretnutie televíznych hlásateľov po 20 rokoch. Spoznali by ste ich?
FOTO: Stretnutie televíznych hlásateľov po 20 rokoch. Spoznali by ste ich?

FOTO: Stretnutie televíznych hlásateľov po 20 rokoch. Spoznali by ste ich?

Soňa Müllerová, Ada Straková či Jaro Buček – kto sa zmenil najviac?

Bývalí televízni hlásatelia sa stretli po neuveriteľných dvadsiatich rokoch.

Za jeden stôl sa posadili hlásateľské esá Ada Straková, Nora Beňačková, Emma Tekelyová, Hana Rapantová, Renata Brimich Špačková, Alena Heribanová, Miloš Bubán a Jaro Buček.

„Odkedy v Slovenskej televízii v roku 2003 zrušili profesiu hlásateľ/ka, tak sa nám nepodarilo stretnúť sa v takejto zostave,“ napísala k spoločnej fotke Soňa Müllerová.

Dodala, že spoločný večer si všetci užili. Počas niekoľkých hodín si zaspomínali na krásne spoločné časy v televíznom štúdiu, z ktorého sa prihovárali celému Slovensku.

„Bol to nádherný večer plný vzájomnej blízkosti, smiechu, veselých aj smutných spomienok na naše hlásateľské časy. Sme jedinečná partia z výnimočného prostredia televíznej hlásateľne,“ napísala obľúbená moderátorka Dámskeho klubu.

„Aj po toľkých rokoch si máme čo povedať a v srdciach máme stále úctu i lásku k našej krásnej a v tých časoch televíznymi divákmi milovanej profesie. Radosť zo stretnutia našej hlásateľskej skupinky vyžaruje aj z týchto momentiek,“ uzavrela so slovami, že posielajú objatie všetkým fanúšikom a divákom.

Spoznali by ste hlásateľky a hlásateľov aj po toľkých rokoch?

25 50 75 90
FOTO: Instagram / Sona Mullerova

Živé vysielanie ??:??

Televízia