Úvod Novinky Osobnosti
Súrodenci Andrea Sabová a Dávid Hartl: Prezradili aj to, čo nevedeli
Súrodenci Andrea Sabová a Dávid Hartl: Prezradili aj to, čo nevedeli

Súrodenci Andrea Sabová a Dávid Hartl: Prezradili aj to, čo nevedeli

V zábavnej relácii Milujem Slovensko súťažili proti sebe Andrea Sabová a Dávid Hartl. Ich súrodenecký vzťah zvykne ľudí prekvapiť.

Mladého herca Dávida Hartla môžete poznať napríklad zo známeho filmu Jozef Mak. Andrea Sabová v súčasnosti pôsobí v divadle Andreja Bagaru v Nitre.

Spoločne sa stretli v súťažno-zábavnej šou Milujem Slovensko.

MS-06.jpg

„Poznám aj Davidka, poznám teba. A že haa? Vy ste súrodenci?
“ šokovane sa opýtala Adela Vinczeová.

Pre súrodeneckú dvojicu nebola takáto reakcia žiadnou novinkou. „My sme na túto reakciu zvyknutí,“ odpovedá David Hartl.

Na pohľad odlišných súrodencov spája herecké umenie. „Ako sa to stalo, že ste obaja umelecky zdatní?“ zaujímalo Adelu. „Neviem, ja som brata brávala do dabingu,“ prezradila Andrea Sabová.

Čo na seba dvojica prezradila?

V krátkom vitpnom rozhovore sme sa dozvedeli, že kým Andrea bola lepšia žiačka, Dávid bol podľa jeho sestry problémové dieťa.

„Prečo som bol problémový?“ opýtal sa so záujmom Dávid Hartl. „Neviem, pútal si pozornosť,“ vysvetľuje mu sestra. „Hádzal si sa o zem, keď si mal tak do štyroch rokov,“ zasmiala sa.

Dávid Hartl priznáva, že bol energické dieťa, ktoré potrebovalo množstvo aktivít. „Ja som musel nárazovo chodiť behať, hrať na husle, čo mi nešlo. Inak som neposlúchal.“

V odpovedi na otázku, kto robil v detstve viac zle mali súrodenci jasno. „Ty si mi robila dosť zle,“ obrátil sa brat na svoju sestru Andreu. „Som staršia, takže som mu robila zle,“ potvrdila a neváhala bratovi prezradiť viac.

„Pamätám si, že som mu dávala aj facky,“ priznáva sa po rokoch. „Áno?“ prekvapene sa pýta Dávid. „Áno, dávala som,“ vraví so sklopeným zrakom a spoločne sa zasmiali.

Spolu si však zaspomínali aj na pekné momenty. „Super bolo, keď som ťa kŕmila, pamätáš? Bol si maličký a nechcel jesť,“ zaspomínala Andrea. „Ja som ti robila také, že si King kong a toto je loď, zabi tých ľudí,“ zasmiala sa na tejto spomienke.

Ak ste milú súrodeneckú epizódu Milujem Slovensko zmeškali, pozrite si ju v archíve RTVS.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia